2012. február 7., kedd

Első

Sziasztok :)

Sokat gondolkoztam, hogy elindítsam-e ezt a blogot, hiszen mostanában rengetegen kezdenek ilyesmibe. Vajon elég tehetséges vagyok hozzá? El fogja egyáltalán olvasni valaki azt amit írok? Sajnos nem tudom, de ennek ellenére úgy döntöttem, hogy belevágok.
A célom nem az, hogy hencegjek azzal, hogy mim van, vagy hogy miket tudok. Egyszerűen csak szeretném megmutatni Nektek, hogy mi az amit ennyire szeretek csinálni. Mert ha még nem jöttetek rá, ez a körömdíszítés. :)
Nem vagyok manikűrös vagy kozmetikus, a saját tapasztalataimat szeretném megosztani veletek. Nem használok megfizethetetlen körömlakkokat, nem tudok tökéletesen körmöt festeni, sokszor nincs türelmem az egészhez és elrontom, sőt, a körmöm sem mindig tökéletes :)
Bízom benne, hogy találtok majd itt olyat, amit hasznosíthattok. Szeretném minden tudásomat megosztani veletek a témával kapcsolatban. Igyekszem folyamatosan posztolni és érdekes dolgokról írni.
Be is fejezem a fecsegést, remélem, hogy eddig tetszik nektek ez az egész dolog.
Hamarosan találkozunk! :)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás