2012. február 12., vasárnap

Essence 24h Hand Protection Balm: Vanilla Apple Pie - Review

Hát ez a szegény kézkrém már kapott jót és rosszat is, eléggé megoszlanak róla a vélemények. A legtöbben mondjuk odavannak érte, bár főleg az illatáért és nem a hatása miatt. Olyat is olvastam, hogy allergiás reakciót váltott ki. Na de azért ne ássuk el ennyire, ez minden krémnél előfordulhat.
Én már nagyon vártam, hogy megjelenjen ez a kis kollekció, engem simán elvarázsoltak azzal, hogy sütemény illatúak. A legjobban a málnás csokitorta érdekelt volna, de mire eljutottam egy Rossmannba, már csak eperkrémes muffin és vaníliás-almás pite illatú volt. Én az utóbbit választottam :)


Nézzük csak meg mit ígér:

"mennyország a földön! frissen sült vaníliás-almás pite illatú kezekkel biztos, hogy többet akarsz majd! de a védelem ennél a verziónál sem tart kevesebb ideig: kipróbált és tesztelt összetevők kókuszolajjal és shea vajjal adják meg kezeidnek az ápolást és hidratálást, amire a téli hónapokban szükségük van! a 24 órás formula hosszú távú védelmet biztosít kezeidnek, úgyhogy a száraz, repedezett bőrnek esélye sincs!"

Csomagolás
Nagyon aranyos a csomagolása, ráadásul praktikus kiszerelésben került a polcokra. Viszonylag kicsi a tubus, de mégis elfért benne 75ml, simán befér minden táskába :)

Összetevők
Többek között kókuszolajat és shea vajat is tartalmaz, amik valóban remek hidratálók. Ezen kívül viszont tele van mindenféle szeméttel is, bár ez már nem meglepő, szinte minden krémben megtalálhatóak. Mielőtt vásároltok nézzétek meg az összetevőket, így kiszűrhetitek azt, amit esetleg nem bír a bőrötök.

Illat
Émelyítően édes és meglepően hosszan tart. Tényleg csak azoknak ajánlom akik bírják az ilyen erős illatokat :)

Használat
Gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros érzetet a krémezés után. Természetesen a 24 órás védelem igencsak nagy túlzás, de 2-3 órát simán kibírt nálam. Elég száraz a bőröm úgy általában, úgyhogy ez nem olyan rossz :) Ami viszont kicsit érdekes, hogy csak az angol leírásnál ír 24 órát, a magyarnál már csak 12 óra van :D

Ár/érték arány
Abszolút megéri a 399 forintot. Ennyi pénzért senki ne várjon csodát, én úgy érzem, hogy reális az ár :)

4/5

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás