2012. február 26., vasárnap

Házi praktikák - 30 perc a puha kezekért1. Először mosd meg a kezeid. Ha van körömlakk a körmödön, akkor azt is mosd le körömlakk lemosóval. Győződj meg róla, hogy van 15-30 nyugodt perced, hogy a folyamat szépen kifejtse a hatását.

2. Miután szárazra törölted a kezeid, jó alaposan kend be krémmel. Ez lehet a kedvenc kézkrémed vagy testápolód is, sőt, nyugodtan használj zsírosabb, nehezen felszívódó krémet! Használj belőle bőségesen és figyelj arra, hogy a kezed minden részére kerüljön belőle.

3. Még mielőtt beszívódna a krém, húzd fel a kesztyűket! Lehetőleg pamutkesztyűt használj.

4. Relaxálj! Nézz meg egy sorozatrészt, vagy egyszerűen csak pihenj amíg rajtad van a kesztyű. 15-30 perc után leveheted, mert a kezeid már csodálatosan puhák lesznek!

+1 tipp Ha egész éjszakára rajtad marad a kesztyű, akkor még puhább kezeket kapsz reggelre! Érdemes ezt is kipróbálni, ha nem zavar a kesztyű az alvásban. :)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás