2012. március 17., szombat

BYS cosmetics


A Livin' Pretty blogon Suzie-nál már olvashattatok erről a nálunk viszonylag újnak mondható sminkmárkáról. Nekem nagyon felkeltette az érdeklődésemet, hiszen eddig nagyjából csak jókat olvastam róla, az árak nagyon meggyőzőek, nem tesztelnek állatokon és elég nagy a választék is. Főleg körömlakkokból. :)
Repedezős, színváltós, matt, neon, gyöngyházfényű, króm, fémes, tükörfényes, glitteres és UV fényben világító körömlakkokat is forgalmaznak! Ezek mellett dekorációs körömlakkokat vékony ecsettel, körömápoló termékeket és körömdíszeket is találunk a kínálatban. 490-890 forint között mozognak az egyes lakkok, ami eszméletlenül jó ár szerintem.
A weboldalukon tudunk rendelni, a házhozszállítás 1100 forint, de a Budapestiek előnyben vannak, mert a Teve utcai nagykereskedésükben személyesen is át lehet venni a rendelést. Ha 10.000 forint felett vásárolsz, akkor ingyenesen kiszállítják.
Én őket néztem ki elsősorban, aaaannyira szépek :)

2 megjegyzés :

  1. Én a napokban vettem meg a babarózsaszínt. Egyáltalán nem vagyok megelégedve. Büdös, lassan és foltosan szárad. Nem lesz a kedvencem, ami kár, mert a színe tényleg szép. A márka szemhéjpúderével sem vagyok kibékülve. A színek gyönyörűek, de csak közepesen pigmentáltak, nagyon porzanak és éppen ezért nehéz eldolgozni őket. Szemhéjalappal persze jobb a helyzet, de ebben az árkategóriában vannak jobb termékek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy csalódtál benne! Ami azt illeti, a napokban én is többször láttam, hogy sokan nincsenek megelégedve vele. Én még nem jutottam el odáig, hogy rendeljek, de mindenképpen szeretnék, én is ki akarom próbálni. Bár ezek után csak óvatosan fogok. :) Az az igazság, hogy ebben az árkategóriában az Essence lakkjai verhetetlenek.

      Törlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás