2012. március 20., kedd

Haul - Rossmann

Végül csak megérte minden nap bekukkantani a Rossmannba! :)) Éppen akkor sikerült benéznem, mikor töltötték az állványokat és még mindenből volt, úgyhogy be is szereztem nagyjából mindent amit kinéztem. A sminkek annyira nem kötöttek le, úgyhogy jött velem 4 körömlakk és egy szemhéjpúder ecset is.
A night in vegas-on kívül többi fedőlakkot is kinéztem, de élőben túlságosan emlékeztettek a korábbi nail art twins körömlakkok csillogós részére amik nekem megvannak, ezért őket most nem vettem meg. De a pelyhes lakkot nem hagyhattam ott. :)
A colour&go körömlakkok viszont pozitív csalódást okoztak, élőben a színek annyira mesések, legszívesebben az összeset elhoztam volna, de kettőnél meg is álltam, maradjon másnak is. :)
A nude glam lakkok közül alig tudtam választani. Egyébként akkorák mint a colour&go körömlakkok és az áruk is szintén 349 forint.


 86 a lovely secret, 93 c'est la vie!, 04 iced latte, 08 night in vegas

Ezeken kívül vettem még Alterra termékeket is, amiket Aninál láttam már korábban és most éppen akciósak voltak: hazajött velem egy testápoló, egy hajpakolás és egy kézkrém is. Az utóbbiról majd részletesen is írok :)


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás