2012. április 17., kedd

Frankening - Az első próbálkozás

Nem bírtam magammal, ma végre akadt egy kis szabadidőm, úgyhogy muszáj volt kipróbálnom. :)) Így első alkalommal nem akartam valami nagyot alkotni, inkább csak próbálkozni akartam, kitapasztalni mit hogyan kell csinálni, hogy ha legközelebb belevágok, akkor már ne legyek olyan ügyetlen, illetve hogy nektek is tudjak egy kicsit részletesebb leírást írni a menetéről.
Egy Lovely körömlakkot választottam, amit nagyjából fél éve vettem, de elég silány minősége volt, így nem is használtam. Azért azt a javára írhatom, hogy az üvegcséje nagyon szép, a kupak tetején egy nagy strasszkő van, nagyon cuki. :)


Hát ez sikeredett belőle :) Egészen másmilyen lett, mint amilyet elképzeltem. Az Under The Sea fantázianevet adtam neki.


Az 1. volt a lakk eredeti színe, egy pasztellkék árnyalat, már majdhogynem fehér színű. A 2. lett a végleges eredmény. Jól megváltozott a színe, igaz? :) Az egyik csillámpor engedett a színéből, és így megfogta az alaplakkot. A 3. lett volna az elvárt eredmény, ehhez persze egy átlátszó lakkot kellett volna használni, így most csak rászórtam a csillámport még száradás előtt.


Ezeket a csillámporokat használtam, vannak köztük nagyobb glitterek és egészen apróra őrölt csillámporok is kék, zöld illetve fehér színben.

És akkor most jöjjenek az eddigi tapasztalatok:
- Arra készülj fel, hogy hatalmas rumli lesz. Nekem az egész szobám csillámporos lett, amit mondjuk nem bánok, mert olyan szép. :D Teríts le újságpapírt, így könnyebb összetakarítani. 
- A legjobb, ha olyan ruhában csinálod amit nem sajnálsz, mert még én is összekentem az egyik nacimat. Szerencsére olyat, amit csak itthon hordok. 
- Ha nem átlátszó lakkot használsz a keveréshez, akkor nem lesz intenzív a csillogás.
- Legyen kéznél körömlakklemosó meg kis pamacsok, hogy menet közben tudd a használt eszközöket tisztogatni.
- Kis spatulát használj a csillámpor adagolásához.
- Legyen nálad valamilyen pálcika, hurkapálca is jó, de a legjobb ha fémből vagy műanyagból van, ezzel jobban tudod a csillámport elkeverni.


Természetesen még fogok próbálkozni, mert rengeteg ötletem van. :)

6 megjegyzés :

 1. Na most nekem is megjött a kedvem hozzá, lehet holnap délután ráállok a témára :]

  VálaszTörlés
 2. Szép lett, olyan hableányos :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik! :) Már én is gondolkodtam rajta, hogy azokat a lakkokat, amelyeket nem használok, kicsit feldobom csillámporral. :)
  Kíváncsi vagyok, hogy még mit alkotsz. :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás