2012. április 14., szombat

Frankening

Néhány magyar bloggerinánál már olvashattatok erről a témáról. Bár azért ez sem annyira újkeletű dolog, kis hazánkba ennek a híre is csak lassan ért ide. :) De miről is van szó? Házi készítésű körömlakkokról! Talán az egyik legnagyszerűbb ötlet a lányok számára, nem igaz? Megalkothatod a saját körömlakkodat, otthon, méghozzá nagyobb erőfeszítések és kiadások nélkül.
Mi is kell hozzá? Üres körömlakkos üvegek, alaplakkok, pigmentek, csillámporok, glitterek, valamint türelem és kreativitás! Külföldön már egész kis iparág épült a kézműves körömlakkokra, ebay-en és etsy-n is meg lehet őket vásárolni, bár általában horror árakon, szóval én mindenkinek ajánlom inkább az otthoni kísérletezgetést!
A kezelese blogon játék is indult ezzel kapcsolatban, sőt, kicsit részletesebben is olvashattok a körömlakk készítés rejtelmeiről.
Most pedig jöjjön egy kis inspiráció azoknak, akiket megihletett a dolog és körömlakkgyártásba kezdenének :)
Szívesen olvasnátok tőlem is részletes leírást? :)


2 megjegyzés :

  1. Nagyon jók ezek a képek!
    Nagyon tetszenek *-*

    VálaszTörlés
  2. Én szívesen olvasnék még tőled is ilyen bejegyzéseket! :) Mindig csodálom a külföldi bloggerek új és újabb glitteres lakkjait is. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás