2012. április 8., vasárnap

Helyzetjelentés - #3

Már 15-en jelentkeztetek a játékra, ennek szívből örülök, hiszen ez volt a feltétele a játék tényleges elindulásának. Természetesen remélem, hogy ennél még sokkal többen fogtok jönni. Sok feliratkozott olvasóval gazdagodtam, remélem tudjátok, hogy ez nem jelenti azt, hogy automatikusan benne vagytok a játékban, ahhoz előbb egy kommentet kell biggyesztenetek ide. Csak azért írtam le még egyszer, hátha nem voltam egyértelmű. 
Szeretném megköszönni a sok kedves hozzászólást amit idáig kaptam és persze az ötleteket is a bloggal kapcsolatban. A közeljövőben mindenképpen teljesíteni fogom őket. :)
Remélem mindenkinek jól telik az ünnep és kaptatok a nyuszitól valami szépségeset. :) Én egy szuper sminktároló dobozt kaptam, végre méltó helyet kaptak a csecsebecséim. :) Csináltam egy kis montázst, szeretem az ilyeneket, olyan hangulatosak. :)


Na most Ti meséljetek! Hogy telik az ünnep? Mit kaptatok? Csináltatok valamilyen ünnepi körmöt? :)

5 megjegyzés :

 1. Huhú, dejó az a dobozka *_* Én pólókat kaptam, arra volt szükség. :)

  VálaszTörlés
 2. Huuuuu, nem tudnád megkérdezni a nyuszit, hogy hol találta azt a sminktároló dobozt?:) Hónapok óta keresek valami jó megoldást, és ez most nagyon tetszik:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nnna, megkérdeztem a nyulamat és a soroksári Tescoban vette az egyik ilyen sminkes bódénál :)

   Törlés
  2. Szuper, köszönöm szépen!:) Az még nincs olyan egetrengetően messze:) Kösziiiii:*

   Törlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás