2012. április 13., péntek

Helyzetjelentés - #4

Mióta elindult a blog, van egy nagyon "kedves" kommentelőm, bár ezt nem igen tudhatjátok, mert a hozzászólásait azonnal töröltem. Most úgy döntöttem, hogy nem vagyok tovább kíváncsi az irományaira, úgyhogy ne haragudjatok, de letiltom a névtelen kommentelés lehetőségét. Remélem megértitek. Mást nem igazán szeretnék hozzáfűzni, esetleg a kedves névtelennek csak ennyit:10 megjegyzés :

 1. Nagyon nyomorult élete lehet annak, aki ilyesmivel szórakozik :P Nekem egy korábbi honlapomon volt egy nagyon "cuki" látogatóm, aki napokig azzal szórakozott, hogy bírta: 5 nap múlva meg fogsz halni, aztán visszajött, hogy 4 nap múlva stb. Egy időre én is tiltottam a kommentelést, aztán szerencsére lekopott.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is ebben reménykedtem, de aztán csak nem tűnt el :) Mindegy, jobb lesz ez így, akinek nincs google fiókja majd kommentál facebookon ha szeretne :)

   Törlés
 2. Kedves Ingrid!
  Ismerem az illetőt elég közelről, aki nem bírt magával, illetve a haverjai nem bírtak magukkal és jó poénnak tűnt szívatni téged. Egyáltalán nem gondolták komolyan, ki meri megcsinálni alapon ment a beszólogatás. Beszéltem velük, megígérték, hogy befejezik és bocsánatot kérnek. Én szégyellem magam helyettük, sajnálom!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Nem igazán tudom most mire vélni ezt az egészet... de mindenesetre ma is jött ilyen komment (nagyjából egy órája), úgyhogy nem tudom lesz-e változás ilyen tekintetben.

   Törlés
 3. Szia! Elhiszem, én is nehezen hinném... de hála nekem a szülők is megtudták és elvették a számítógépét! Nagyon sajnálom! Szerintem mindenki hibázhat, tanulságos volt nekik!Ne vedd magadra!
  (A blogod egyébként szuper szerintem!)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha tényleg így van, akkor remélem megoldódik végre ez az ügy... Viszont ha nem fog ez befejeződni akkor tényleg következményei lesznek a dolognak... Én nem így szeretném ezt elintézni, úgyhogy remélem tényleg vége. Köszönöm egyébként.

   Törlés
  2. ez mondjuk nagyon gyerekes, hány évesek szórakoznak az ilyesmivel?:( :S

   ez a kép viszont marha jó, nagyot nevettem :D le is mentem :)

   Törlés
 4. Remélem, most már megoldódik ez a probléma is. :)
  Amúgy ez a kép valami brutál jó. :D

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás