2012. április 22., vasárnap

Helyzetjelentés - #5

Egy kérdéssel fordulok hozzátok, mégpedig azzal, hogy szeretnétek-e, hogy a blog egy kicsit személyesebbé váljon, hogy többet tudjatok meg rólam. A tag-ek kitöltögetése már kezdi a blogot ebbe az irányba terelni, de több ilyesmit is szeretnék, például az URBAN:EVE - things i love in thursday  rovatához hasonlót, ahol hetente leírnám az engem körülvevő jó dolgokat. Ez egyrészt nekem is jó, mert hajlamos vagyok az élet sötét oldalát nézni, így talán többet gondolnék a jó dolgokra. :)
Mit szólnátok ehhez? Ha esetleg van még valami ötletetek ilyen téren, hogy miket írhatnék magamról, ami kicsit személyesebb, akkor írjatok bátran, kíváncsi vagyok a véleményetekre. A Facebookon szavazást is indítottam ezzel kapcsolatban.

Egyébkén ha bármit kérdeznétek tőlem állok rendelkezésetekre, a Formspringen bátran feltehetitek a kérdéseiteket! :)

7 megjegyzés :

 1. a Thinks I love in Thursday-re már én is gondoltam a tavaly is, meg az elmúlt napokban egyre inkább. A tavaly azért vetettem el, mert magamat ismerve, nem minden héten írnék... de végül is most azon gondolkodom, hogy mégis jó lenne, elvégre nem kötelező minden héten, és mindig ugyanazon a napon kiposztolni. :)
  Én szeretnék nálad is ilyet olvasni. Szeretem megismerni jobban a bloggereket. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor akár kezdhetnénk együtt is :)) Én is szeretek másokról ilyesmiket olvasni, azért is jutott eszembe ez az egész. :))

   Törlés
 2. Jó ötlet! Én pl kíváncsi lennék arra is, hogy mennyi idős vagy, minek tanulsz/dolgozol... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hűha, ezt nem is tudom, hogy milyen módon írjam le nektek... :) De örülök, hogy ezekre is kíváncsiak vagytok. Formspringen is kérdezhettek, ha gondoljátok! http://www.formspring.me/csicsagatya

   Törlés
 3. Szerintem ez jó ötlet, na kérdezek is valamit gyorsan formspringen ;)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás