2012. április 27., péntek

Misslyn: Leguan - Review

A Misslyn márka elég nagy újdonság a számomra, néhány napja bukkantam rá a Müllerben, amikor is a tökéletes pasztellrózsaszín rúzs után kutattam. A Misslyn állványán találtam meg végül, de nem csak ezt sikerült felfedezni... kincsesbányára bukkantam. :))) A polc roskadásig tele szebbnél szebb körömlakkokkal az alapszínektől kezdve a különlegesekig... olyanokat találtam amit semelyik drogériás márka polcain. Tényleg csodálatosak, mindenképpen vessetek rájuk egy pillantást ha Müller közelében jártok!
Végül csak egy darab körömlakkot választottam, nem akartam túlzásokba esni, hiszen nem ismertem a márkát, ráadásul az áruk is kicsit magasabb mint mondjuk az Essence termékeké. A Leguan nevű lakkot hoztam haza, szerelem volt első látásra, szerintem a képeket nézve ti is értitek, hogy miről beszélek... :) Pont mint a páva tollazata, nem? :)


Az első benyomás nagyon pozitív volt, szép üvegcse, kreatív fantázianevek, egyedül az ára riasztott meg egy kicsit, 1450 forint. Persze ez sem horror összeg, de nem ehhez van szokva a pénztárcám. Aztán itthon ért egy kisebb csalódás... felkenve szörnyű. Legalább 4 réteg kellett, hogy valamennyi fedése legyen... Nem keseredtem el túlzottan, ilyen helyzetekre mindig jó megoldás egy fekete lakk... azt használtam alaplakknak, majd utána kentem rá a lakkot és megelevenedett a csoda... még szebb mint az üvegben és elég csak egy réteg, a fekete gyönyörűen kihozza az eredeti színét, nem lesz drámaian sötét a lakk tőle, hanem egyszerűen csak meseszép... Később utána is olvastam és alapból így is kell használni őket, mert az effect nail polish jelzésűek inkább speciális fedőlakkok.
Gyorsan szárad, az ecsetkéje tökéletes, precízen lehet vele dolgozni, úgyhogy engem teljesen elvarázsolt. Biztos, hogy fogok még vásárolni tőlük. :)

3 megjegyzés :

 1. Képet nem mutatsz róla, hogy mi is ájuldozhassunk?:$:D Így nagyon jól néz ki! *__*

  VálaszTörlés
 2. Nagyon várom a körmös posztot :]
  (ugye lesz róla? :P)

  VálaszTörlés
 3. A nehézkesen megnőtt körmöcskémen nem mutat jól annyira mint szeretném, ez tipikusan olyan lakk, ami rövid körmökön jobban áll. Ha levágom mindenképpen megmutatom :))

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás