2012. április 15., vasárnap

Tag - #1

Zsannunál láttam ezt a tag-et,  most olyan kitöltögetős kedvemben vagyok, úgyhogy gondoltam megosztom veletek, mára úgysem terveztem bejegyzést. :)

1. Szoknyás vagy nadrágos típus vagy inkább?
Inkább nadrágos. Ez csak azért vicces, mert több szoknyám és ruhám van mint nadrágom, de általában csak várnak a szekrényben, hogy eljöjjön az alkalom, amikor végre hordom őket. :) Nagyon szeretem őket egyébként, de sokszor maradok az egyszerűbb nadrágos verziónál.

2. Arany vagy ezüst kiegészítőket viselsz szívesebben?
Régen rá se bírtam nézni az arany kiegészítőkre, de egyre több tetszik. Azért inkább mégis maradok az ezüstnél. :)

3. Clutch, igen vagy nem?
Szépnek találom őket, viszont egyáltalán nem praktikusak. Én még a válltáskákat sem szeretem, mert mindig igazgatni kell őket, hát még ha egész nap a kezemben lenne a táskám... Valami puccosabb eseményre vagy színházba el tudnám képzelni, de még nem találtam olyat ami nagyon tetszene.

4. Van kedvenc üzleted? Ha igen, melyik?
Óriási H&M rajongó vagyok, komolyan, mintha nekem találták volna ki. Ezenkívül C&A, NewYorker és a Claire's nagy kedvenc. Ó és ki ne hagyjam... a Primark... hát az a mennyország, aki járt már ott tudja, hogy miért. Sajnos itthon nincsen. :(

5. Mit gondolsz a platformtalpú cipőkről?
Nagyon ritkán hordok magassarkú cipőt, így is elég magas vagyok illetve nem is kényelmesek, nem kínzom feleslegesen a lábikómat. Egyszer majd biztos lesz olyan, hogy rákattanok. :) Egyébként nagyon szépek.

6. A koptatott farmer ciki vagy még hordható?
Abszolút hordható szerintem, bár nyilván vannak elég szörnyűek is. Emlékszem régen imádtam őket pedig nem volt kifejezetten előnyös. :D Mostanában szinte csak fekete vagy sötétkék farmert hordok, de jó lenne néhány színes is.

7. Neon vagy pasztell?
Húha. Nyáron, fesztiválokon a neonnál nincs is dögösebb, imádom. Viszont a pasztellszínek is gyönyörűek. Jobban belegondolva a neon az, ami közelebb áll hozzám.

8. Sok olcsóbb bizsu vagy kevés, de drágább örök darabok?
Bizsuuu! Szinte csak leértékelésnél veszem őket, és 2000 forintnál többet nem vagyok hajlandó költeni rájuk. Szerencsés vagyok mert szinte mindig kifogom az akciókat és pár száz forintért szerzek be nagyon jó bizsukat. Szép kis gyűjtemény gyűlt össze itthon belőlük. :) Viszont a drágább darabokat is szeretem, 4-5 ilyenem van, de ezek sem a megfizethetetlen kategória és mindet valamilyen alkalomra kaptam.

9. Arra törekedsz, hogy kövesd az aktuális divatot vagy inkább a saját stílusodat képviseled?
Sosem vettem meg valamit azért, mert most ez a divat. Mindig olyan holmikat vásárolok amik tetszenek, sosem figyeltem azt, hogy a sztárok mit viselnek vagy a divattervezők mit diktálnak.

10.  A ruháid zöme neutrális árnyalatú, és azokat párosítod a kedvenc színedben pompázó darabokkal, vagy a szivárvány  minden színe megtalálható a szekrényedben?
Sok fekete és fehér ruhám van, a táskáim is főként barnák vagy feketék, de ékszerekből és felsőkből vannak színesek is. Jobban szeretem a neutrális stílust, viszont mindig feldobom néhány feltűnő ékszerrel.

+ 1. A sminked passzítod az öltözékedhez vagy fordítva?
A hétköznapokon fekete tusvonal vagy barna füstös szem jellemző, inkább a rúzsokkal szeretek játszani, úgyhogy nem nagyon kell figyelnem arra, hogy passzol-e a ruhámhoz. Eseményekre mindig különlegesebb sminket készítek, általában csillámosat, ezt persze próbálom a ruhához igazítani, de nem jellemző nálam a nagyon tarka smink.

Remélem tetszett ez a kis rendhagyó bejegyzés. Olvasnátok még hasonlókat rólam? :)

1 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás