2012. május 3., csütörtök

DIY - Pelyhes gyűrű

Ma egy kicsit rendhagyó, nem éppen körmös bejegyzést írtam nektek. Bár ebben is nagy szerepet játszik mindannyiunk nagy kedvence, a pelyhes körömlakk. Természetesen más lakkot is használhattok, nekem is tervben van mindenféle csillámporos ékszer készítése. Nem lesz egyébre szükségetek, csak egy szép fedőlakkra és egy már megunt ékszeretekre, én egy gyűrűt választottam.


1. Válaszd ki a felújítani kívánt ékszert. Bármi lehet és akármilyen színen jól mutat majd!

2. A pelyhes vagy csillogós fedőlakkal kend át az ékszert. Ne sajnáld a lakkot, jusson belőle mindenhová bőven, így érhetsz el szemkápráztató hatást.

3. Én kétféle lakkal kentem át, az Essence pelyhesével, valamint egy QY márkájú lakkal is, ebben nagyobb pelyhek is vannak. Nyugodtan válassz már besűrűsödött, nehezen száradó lakkot, egy éjszaka alatt bármelyik tökéletesen megszárad.

+1 Én reggel még egy réteg lakkot kentem a gyűrűre, mert nem volt egyenletes a felszíne, ajánlom ezt nektek is, ha nehezen kezelhető lakkal dolgoztok majd.

5 megjegyzés :

 1. Gyönyörű szép! Szerintem az első rétegnél sokkal szemkáprásztatóbb!! *_*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyjából ugyanúgy néz ki, csak más napszakban fotóztam őket ezért más színben játszik a gyűrű :))

   Törlés
 2. Ez nagyon ott van! Mekkora ötlet! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás