2012. május 10., csütörtök

Essence Nail Art Designer Set - Review

Még a születésnapomra kaptam ezt a kis szettet, aminek nagyon örültem, hiszen mindenképpen tesztelni akartam. Olvastam már róla jót és rosszat, nálam viszont egészen jól megállta a helyét.
 
Az Essence ezt írja a termékről:

"Professzionális körömdekoráló készlet. Az ultravékony sörtéjű ecset tökéletes a vonalakhoz, csíkokhoz és mintákhoz. A két szivaccsal szuper trendi mintákat formálhatsz körmeidre."
Csomagolás
Praktikus, jól záródó tokban vásárolhatjuk meg. A felirat az elején viszont nagyon hamar megkopott, bár ez egyáltalán nem zavaró. El tudom képzelni, hogy a csomagolást újra fel lehet használni, mondjuk utazásnál biztosan nem fognak elszóródni a fültisztító pálcikák, ha ebben utaznak.Ecset
Egy viszonylag kicsi és nagyon vékony ecsetkét rejt a csomag. Nagyon precíz, akár hajszálvékony vonalat is lehet vele húzni. A csomagoláson az is rajta van, hogy állatmintákat vagy pöttyöket is könnyedén rajzolhatunk vele. Én ezt inkább egy pontozóval vagy egy ducibb ecsettel próbálnám meg, ez az egészen vékony ecset tényleg csak arra jó, hogy csíkokat húzogassunk vele.


Szivacsok
Én a szivacsos technikákhoz eddig sminkszivacsot használtam, ezeknek elég tömött a textúrájuk, ezzel szemben a szettben lévő három szivacs sokkal lyukacsosabb, egészen más hatást lehet elérni velük. A mosogatószivacsokhoz tudnám hasonlítani őket.

Leírás
A tok belsejében egy kis leírást találhatunk arról, hogyan is kell használni ezeket az eszközöket. Sajnos csak angolul van benne, de a képek azért elég egyértelműek.


Ár/érték arány
599 forintért vásárolhatjuk meg, ami valljuk be nem egy nagy összeg, de a szettben lévő termékekért szerintem kicsit sok. Az ecset helyettesíthető, pár száz forintért is találhatunk hasonlót. A szivacsokat szintén könnyen beszerezhetjük. Azoknak ajánlom ezt a kis szettet, akik most kezdenek ismerkedni a díszítéssel és egyben le akarják tudni a vásárlást. :)

4/5

2 megjegyzés :

  1. Egyetértek veled, szerintem is túlárazták. Én is csak bedobtam a kosaramba, kifizettem, szépen hazaballagtam és csak utána gondolkodtam el azon, hogy tulajdonképpen 3 szivacsdarabkáért meg egy ecsetért adtam ki ennyi pénzt? Viszont a szivacskák textúrája nekem kicsit jobban tetszik, mint az alapozó-szivacsoké.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ilyen ez az Essence... de azért szeretjük ;D

      Törlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás