2012. május 31., csütörtök

Essence Nail Art Ultra körömlakklemosó - Review

Egy már régóta használt és többször újravásárolt körömlakklemosót szeretnék nektek megmutatni. Az olcsóbb kategóriából talán az egyik legjobb lemosó, mindenképpen megér egy bejegyzést.

"Ultraerős, acetonmentes körömlakk-lemosó, amely garantálja az intenzív színek könnyű és gyors eltávolítását. Fehérítő hatású az elszíneződések megakadályozására, műkörömhöz is használható."

Lássuk hogyan teljesít...Csomagolás
Semmi csicsa, egyszerű flakon, amiben látszik, hogy lila színű a lötty. A kupakja kicsit kisebb mint a képen. 150ml, ez elég sokáig elég. Mi ketten hónapokig használtuk Anyával és azért lássuk be, elég gyakran váltogatjuk a körmünk színét. :)

Illat
Tipikus orrfacsaró illata van, de a lakk lemosása után a körmökön ez megváltozik, kellemes illatuk lesz, virágszerű.

Használat
Brutális. De tényleg. Nagyon szépen lehozza a sötét, erős színeket. A csillámos lakkokkal is megbirkózik, bár azért csodát ne várjatok ezen a téren. Viszont ezzel a hatóerővel meg is van a legnagyobb hátránya, hogy iszonyatosan szárítja a körmöket és a körömágybőrt. Nekem annyira, hogy az egész körmöm kifehéredett és szinte kiabált, hogy "krémezz be"! Persze minden lemosó szárít valamennyire, de nálam ez nagyon látványos volt.

Ár/érték arány
449 forintért vásárolhatjuk meg a dupla Essence állvánnyal rendelkező drogériákban. Ez egy elég jó ár, abszolút megéri. Az egyik leghatékonyabb lemosó amit eddig használtam, viszont a szárító hatása miatt most másik fajtát választottam. 

4/5

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás