2012. május 12., szombat

H&M: Sparkling Rainbow - Review

Több H&M-es lakkom is van már, mindig elvarázsoltak a különleges színek és az imádnivaló fantázianevek, de azért néha sokallottam a 990 forintos árukat. Mostanában egyre több kis mini körömlakkot lehet náluk találni, vannak négyes és hármas csomagolásban 990-1290 forint között és egyesével is be lehet szerezni őket, az igazán aprókat 390-ért, a kicsit nagyobbakat pedig 490-ért.
A Sparkling Rainbow egy közepes méretű, nagyjából akkora mint az Essence Colour&Go lakkjai (Az Essence 5ml, a H&M-es pedig 7ml). 


Nagyon megtetszett ez a kis csillogós darab. Piros, kék, arany és ezüst csillámok alkotják ezt a gyönyörű lakkot. Viszonylag gyorsan szárad, érdemes viszont több rétegben felvinni, hogy jobban csillogjon.
Az üvegcséje nagyon kis helyes, neon sárga kupak és rózsaszín felirat nagyoncuki betűstílussal. Ennél a lakknál a csillámok miatt ez alig látható. Az ecsetkéje az átlagosnál vékonyabb, de ilyen csillogós lakknál ez nem annyira zavaró szerintem. Összességében nagyon helyes kis lakk, megérte azt a 490 forintot. :)


2 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás