2012. május 5., szombat

Körmös kellékek tárolása - 2. rész

A körömlakkokat már szépen elpakoltuk, most jöhetnek a további kellékek! Most is egyszerű de szép megoldásokat kerestem, elérhető áron. További ötleteket is szívesen látok. :)

Ecsetek
A legjobb, ha nem dobozban tartod őket, nehogy az ecsetek szőre eldeformálódjon, valamint azért a többségüknek elég hosszú a nyele, nem biztos, hogy találsz megfelelő dobozt a tárolásukra. A legjobb ha vázába vagy pohárba teszed őket. Rengetegféle pohár közül válogathatsz, színestől az egyszerűig. Általában egyesével is meg lehet őket venni pár száz forintért. Ha vázát választasz öntsd fel színes dekorhomokkal, aztán egyesével állítgasd bele az ecsetkéket. Praktikus és jól is mutat. :)


 DIOD pohár - 595 Ft, POKAL pohár - 400 Ft, SKOJA pohár - 250 Ft, POKAL pohár - 95 Ft


REKTANGEL váza - 600 Ft, PÅLITLIG váza - 400 Ft, LIVAT váza 3db - 805 Ft, REKANGEL váza - 805 Ft


KNASTER dekorációs kövek - 400 Ft, DOFTA potpuri - 400 Ft, FLORERA dekorációs homok, kövek - 355 Ft

Csillámporok, strasszok, egyebek
Általában pici tégelyekbe csomagolják őket, így nem kell nekik túl nagy hely. Ők is szépen mutatnak egy üvegvázában vagy edényben, de dobozokba is tehetjük őket, vagy fém tárolókba. Nekem olyan rózsamintás van. :)


SAMLA doboz - 355 Ft, KORKEN üvegedény - 795 Ft, KRUS fedeles tároló - 1.010 Ft


TRIPP fémdoboz tetővel 3db/csomag 995 Ft / 1.010 Ft

Egyéb kellékek
Jöhetnek a reszelők, ollók, csipeszek, szivacsok, pontozók és minden ami még hátramaradt és nincs helyük. Tulajdonképpen bárhová teheted őket, akár a fenti fémdobozokba, vagy kosarakba, műanyag vagy papír dobozokba. Azt tudom tanácsolni velük kapcsolatban, hogy ne ásd el őket a szoba mélyére, hiszen ezek viszonylag gyakran használatban vannak. 


DOKUMENT tolltartó 2db/csomag - 300 Ft, LIDAN kosárkészlet 4db/csomag - 3.035 Ft, BYHOLMA kosár - 1.815 Ft


NOTUDDEN kosár 3db/csomag - 1.010 Ft, GLIS fedeles doboz 3db/csomag - 805 Ft, KUSINER tárolókosár 3db/csomag - 1.310 Ft

1 megjegyzés :

  1. Díjat kaptál! :)
    http://nicicaa.blogspot.com/2012/05/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás