2012. május 22., kedd

Pretty Little Liars - #0

A következőkön törtem a fejemet mostanában:
kéne valami sorozat, amit mondjuk hetente közzétennék a blogon, érdekes is, különleges is, de mégis valahogy kapcsolódik a körömfestéshez. Nehéz ilyet találni, már sok mindent megcsináltak mások, nehéz újdonsággal előrukkolni. 


Biztosan sokan ismeritek a Pretty Little Liars c. sorozatot. (Aki nem ismeri, annak sipirc letölteni!) Nekem is az egyik legnagyobb kedvencem. A lányok mindig csodásan öltözködnek benne, ehhez természetesen csodás körmök is párosulnak. Szeretném részenként bemutatni nektek a viselt manikűröket, bár a lányok általában körömmatricát használnak, én saját kezűleg készíteném el őket. Ha valaki igényt tart rá, akkor step by step bejegyzésben is megmutatnám az elkészítés menetét. Persze tudom, hogy már ezt is megcsinálták páran, de azért még nem olyan sokan. ;)

Nos mit gondoltok? Tetszik az ötlet, belevágjak? Írjátok meg a véleményeteket ezzel kapcsolatban. Ha tetszik az ötlet, akkor jövő hétfőn már kezdeném is a projektet. :)

10 megjegyzés :

 1. Vágj bele! :) Bár nem ismerem a sorozatot, most kacérkodok a gondolattal, hogy letöltök egy-egy részt :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindenképpen ajánlom, bár az első 5-6 rész még nem az igazi, de nagyon jó lesz, érdemes végignézni. :)

   Törlés
 2. Tök jó 5let, nekem is az 1ik kedvenc sorozatom a PLL. Én nem bánnám, ha lenne step by step :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem tetszik az ötlet, és nem is nézem a sorozatot, úgyhogy nekem teljesen újdonság lenne. :)) Már kíváncsi vagyooook!

  VálaszTörlés
 4. Én maximálisan támogatom az ötletet! :)

  VálaszTörlés
 5. Szerintem is jó ötlet, imádom a stílusukat! :)

  VálaszTörlés
 6. Mindenképp vágj bele! Nagyon jól hangzik! :)

  VálaszTörlés
 7. Naa, örülök, hogy ennyien írtátok, hogy jó lenne. :))) Mindenképp megcsinálom. De még az is lehet, hogy a héten láthatjátok az első bejegyzést. :)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon jó ötlet, én is imádom ezt a sorozatot és a lányok stílusát is!

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás