2012. május 28., hétfő

Tag - #5

Ezt itt IsaBella blogján találtam és szokás szerint nem tudtam elmenni mellette anélkül, hogy ki ne tölteném, mivel körömlakkokról szól. Remélem nem bánjátok. :)

1. Melyik a kedvenc körömlakk márkád?
Szerintem az Essence lakkok azok, amiket a legjobban szeretek, az alacsony árukhoz képest elég jó minőségűek, a színválaszték pedig hatalmas.

2. Csillámos körömlakk vagy csillám nélküli?
Minden formában imádom a csillámos dolgokat, körömlakkokban pláne... mégis valamiért többet nyúlok az egyszerű színekért, talán azért, mert félek, hogy hamar elfogynak. :)

3. OPI, China Glaze vagy Essie?
Sajnos még egyiket sem volt szerencsém kipróbálni, de mindig is az OPI volt "A" körömlakk a szememben. Persze a másik kettő is az álom-lakkok listámon szerepel. Majd egyszer. :)

4. Milyen gyakran fested a körmeidet?
Átlagosan egy héten egyszer vagy kétszer. Sokszor van, hogy jó pár napig nem lakkozok.

5. Mi a kedvenc színed a körmeiden?
A sötét színeket nagyon szeretem, de természetesen sok mindentől függ, hogy mit választok: a ruhám, a kedvem és ha egy eseményre megyek, az is befolyásolhatja. Abszolút kedvenc a neon pink, a levendula és a korall mostanában.

6. Sötét vagy világos színek?
Télen inkább a sötétek, nyáron inkább a világosak. :)

7. Mi van a körmödön most?

Biztos meglepő, de semmi. :)

8. Szereted a matt lakkokat?
Kifejezetten matt lakkokat nem szoktam venni, van egy mattosító fedőlakkom, ha olyanom van, akkor azt használom az alaplakk fölé. Nem gyakran használom, azt meg kell hagyni.

9. Szereted a francia manikűrt?
Igen, szoktam is vele próbálkozni itthon, de mindig arra jutok, hogy az én körmeimen nem mutat jól. De mikor műkörmöm volt, akkor nagyon imádtam.

10. Kedvenc szín nyárra?
Mindenképpen valamilyen vibráló árnyalat, élénk színek és persze a neonok.

2 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás