2012. május 10., csütörtök

"Tell Me About Yourself" díj

IsaBella is meglepett egy díjacskával, nagyon szépen köszönöm! A szabályok itt is ugyanazok, de csak azt tudom elmondani amit az előző díjnál, nem tudok választani, mindenki megérdemelné. :)


De jöjjön néhány dolog rólam amit még nem tudtok...

Van egy sziámi cicám, akit nagyon imádok, Sacinak hívják

Szeretek utazni, a kedvenc városaim Budapest és London, de nagyon szeretném látni Párizst is. Tudom, hogy imádnám.

A történelem szerelmese vagyok, mindig is a kedvenc tantárgyam volt. Szeretem a történelmi filmeket, könyveket, sorozatokat. Ehhez kapcsolódik, hogy alapvetően imádom a régi dolgokat, régi kultúrákat, minden ilyesmit.

Hatalmas sorozatfüggő vagyok, megszámlálhatatlan sorozatot követek. Néhány kedvencem: Game Of Thrones, Misfits, Fringe, Pretty Little Liars, Castle, Sherlock, Desperate Houseviwes, True Blood, Modern Family... és még vagy kétszer ennyi. :D

Nagyon szeretem a filmeket is, főleg a régebbi klasszikusokat mint mondjuk a Ponyvaregény, Ötödik elem, Vissza a jövőbe, Indiana Jones, Star Wars és hasonlók.

Régimódi lány vagyok, szeretem a hagyományokat, a babonákat. Fontosnak tartom az ünnepeket és azt, hogy ezek kiemelkedjenek a hétköznapokból.

Imádok kreatívkodni, már egészen kislánykorom óta. Ez az egyik szenvedélyem.

:)

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás