2012. június 20., szerda

Helyzetjelentés - #8

Rég írtam már ilyet, éppen itt volt az ideje. Nagyon sokan látogatták meg tegnap az oldalt, ennek pedig az az oka, hogy Timi, a Crystal Makeup Studio bloggerinája kirakta az oldalamat egy bejegyzésben, ahol feltörekvő blogokat népszerűsít. Nagyon kedves Tőle, ez mindenkinek nagyon sokat jelent szerintem, ezúton is szeretném megköszönni!

A héten két díjat is kaptam, az egyiket Christine, a másikat djkaty ajándékozta nekem. Már kaptam ilyet korábban is, a kérdés csak az, hogy kíváncsiak vagytok-e rólam még 2x7 dologra. :) Ha igen, akkor írok majd róla külön bejegyzést, ha viszont nem, akkor most megragadom az alkalmat, hogy megköszönjem a lányoknak, hogy gondoltak rám.

Na most viszont megyek vissza a tételeimhez, mert pénteken szóbelizek. Kérlek Titeket, nagyon drukkoljatok majd nekem, iszonyatosan izgulok!

1 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás