2012. június 22., péntek

Öregedésgátló körömlakk?

Kóros időhiány miatt ma egy vendégposztot hoztam nektek, kíváncsi vagyok ti mit gondoltok a dologról. Én csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem a körömlakklemosó százszor ártalmasabb mint a körömfestés, hiába használunk ilyen "egészséges" lakkokat.

Mindenki szereti a színpompás körömlakkokat, melyek megtöltik vidámsággal, és egyéniséggel körmeinket. De mi van akkor, ha ezután nem csak csinos dekorációs funkciót töltenének be, de olyan egészséges kozmetikumok is lennének, melyek óvják a körmöket UV sugaraktól, öregedéstől, és káros környezeti hatásoktól?


A Dermelect kozmetikai cég forradalmi találmányát káros hatások nélkül használhatjuk. Minden egyes lakk DBP, toluol, és formaldehid mentes, és számos egészséges összetevővel van átitatva. Többek között tartalmaznak ProSina-t, vagyis tiszta fehérjét, amit új-zélandi gyapjúból vontak ki, segítségével a körmök jóval ellenállóbbak lesznek, és a lakk óvja őket az UV-sugaraktól. Emellett számos vitamin peptid, és hidratáló összetevő találhat benne, mely biztosítja, hogy körmeink jól ápoltak, és egészségesek legyenek.  A kozmetikai csodaszer erősíti a körmöket, és gyönyörű fényes, és krémes kivitelben is kaphatóak. A palettán 6 féle árnyalat szerepel: gazdag, magabiztos lila, tört piros egy kis rózsaszínnel, ragyogó krém mandarin, lélegzetelállító égszínkék, mesés, friss fukszia, és zamatos barack.

Forrás: Life Magazin

1 megjegyzés :

  1. én már írtam erről:
    http://egyszerukormok.blogspot.hu/2012/06/innovacio-oregedesgatlo-koromlakkok.html

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás