2012. június 27., szerda

Pretty Little Liars - Reality Bites Me

Na már a múltkor is írtam, hogy ebben a részben végre lesznek színek is, itt is vannak. A rész első felében még feltűnnek az előző manikűrök, de aztán jönnek az újak is. Hanna meseszép kék körmei tetszettek a legjobban. Sajnos nem tudtam megvalósítani mert nincs ilyen brutális neonkékem (még :D). Ha jól láttam akkor nem csak egyfajta kéket használt, egy sötétebb árnyalat is feltűnik a hüvelykujján és talán a gyűrűsujján is. Mindenképpen be kell szereznem egy ilyen lakkot, eddig sajnos még nem találtam. Jenna körme stílusos fekete, Aria egy piszkosabb piros színt kapott.

Kattintásra megnövök!

Alternatívák a lakkokhoz:American Apparel: Office, OPI: Strawberry Margarita, Rimmel: Black Cab, Barry M: Cyan Blue, OPI: Just Groovy, OPI: Red Lights Ahead... Where?

A csodás kék lakk híján Jenna fekete körmeire esett a választásom. Nem túl nyári, de szeretem még ilyenkor is használni, nem csak hideg időben. El is felejtettem, hogy nincsen sima fekete lakkom, ebben is apró csillámok vannak. Itt írtam már róla. Nektek hogy tetszik? Használtok nyáron sötét színeket is?

Essence: Hunt Me If You Can

4 megjegyzés :

 1. Pont én is most festettem teljesen feketére a körmöm. Szerintem nagyon jól néz ki :) Azok a kék körmök Hannanak *-*

  VálaszTörlés
 2. Hú, szép ez a csillámos lakkom, nekem egy normális feketém sincs. Majd talán egy rimmelt beszerzek majd. Amúgy neon kék van moyrában úgy tudom, az is nagyon jól nézne ki így nyáron. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem láttam még Moyra lakkok között se :( Majd legközelebb jobban szétnézek. Nekem is kéne egy natúr fekete, de mindig halogatom :D

   Törlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás