2012. június 19., kedd

Tag - #6

Tudjátok mennyire szeretem ezeket és mostanában másra nem is nagyon van időm, úgyhogy olvassátok és töltsétek ki ti is! Én Vick blogján láttam meg!

1. Kiről lettél elnevezve?
Nem hiszem, hogy konkrét személyről, de ha jól tudom Apa ötlete volt. Gondolom az is befolyásolta a választást, hogy a fél családom német származású. :) Anya a Kitti nevet is említette, hogy felmerült. A második nevem egyébként Alexandra.

2. Mikor sírtál utoljára?

Tegnap.


3. Vannak gyerekeid?

Macskák :) Embergyereket is szeretnék természetesen de hát annak még közel sincs itt az ideje. :)

4. Ha egy másik ember lennél, barátkoznál-e önmagaddal?

Ez érdekes kérdés. Nem tudom, igazából így sem rendelkezem sok baráttal, nem vagyok túlzottan nyitott, szóval nem olyan biztos, hogy jóban lennék magammal. De lehet. Nem tudom! :D


5. Gyakran vagy szarkasztikus?

Ó igen, eléggé. De nem élhetem ki magam, mert a legtöbben úgysem értik :D

6. Bunjee-jumpingolnál?

Hááát, nem hiszem.

7. Melyik a kedvenc gabonapelyhed?

Abszolút Kellogg's párti vagyok, a majmos Coco Pops és a macis Chocos a kedvencem. És azt hiszem nálunk nem lehet kapni, de míg Németországba jártunk ott mindig olyat ettem amin egy sárga elefánt van, de a nevét már nem tudom sajnos.


8. Mi az első dolog, amit megnézel/ami feltűnik másokon?

Az, ahogyan öltözködik és az arc. Fizikailag lehetetlennek tartom, hogy valaki előbb lássa meg valakinek a szemét, min az arcát :D. Aztán persze az ember minden részletet megfigyel a másikon, úgy oké. De a legfontosabb az arc szerintem, nagyon sok mindent elárul.

9. Milyen színű a szemed?

Sötétbarna, télen van hogy szinte teljesen fekete.

10. Ijesztő filmek vagy happy end?
Nem vagyok oda az ijesztő filmekért, inkább azokat szeretem amik elgondolkodtatnak. Legyen akkor inkább a happy end, bár nem attól jó egy film, hogy boldog a vége.

11. Kedvenc illatok?

Frissen mosott ruhák, eső, fű, karácsonyi illatok, férfi parfümök... Magamon pedig a virágos-gyümölcsös illatokat szeretem, télen jöhetnek az erősebb parfümök is.


12. Nyár vagy tél?

Egyértelműen tél. Pont azért nem szeretem a nyarat amiért mások imádják, úgyhogy ilyen szempontból nem lehet meggyőzni. Nagyon nehezen viselem a meleget.


13. Számítógép vagy televízió?

Számítógép. Nagyon ritkán nézem a tévét. Be van kapcsolva általában, de inkább csak háttérzajnak.

14. Mi volt a legtávolabbi hely, ahova eljutottál?

London :)

15. Van-e valamilyen különleges képességed?

Hát így hirtelen semmi különleges nem jut eszembe. Mondjuk az esetleg, hogy a jobb lábamon a kislábujjamat 360°-os körben tudom mozgatni. Szuper! :D


16. Hol születtél?

Budapesten.

17. Milyen hobbijaid vannak?

Hát a körömfestés és a blogolás egyértelmű. :) Ezeken kívül szeretek fotózni, olvasni, filmeket és sorozatokat nézni, kreatívkodni...


18. Van háziállatod?

Itthon van egy 8 éves sziámi kislány cicánk, Saci és egy öreg házőrző Bobi kutyánk. A barátomnál is van egy 4 éves kandúr sziámi, ő a Kázmér és most nála van a másfél hónapos talált cica, Karcsi is. :)

19. Kedvenc filmek?

Júúj, nagyon sok van! Pulp Fiction, Star Wars, Lord Of The Rings, Drive, Crazy Stupid Love, Easy A, Back To The Future, Indiana Jones, La Boum, Titanic, The Fifth Element, Inglourious Basterds, An Education, The King's Speech, Home Alone, Roman Holiday, The Chronicles Of Narnia, Serendipity, Sleepy Hollow, Harry Potter, The Curious Life Of Benjamin Button... meg még vagy 10x ennyi!


20. Van testvéred?

Igen, van egy 4 éves öcsém, 16 év van köztünk :)

21. Mi leszel, ha nagy leszel?

Ez egy nagyon jó kérdés, sajnos még halvány fogalmam sincsen a dologról. A legfontosabb, hogy boldog legyek, akárhogy is alakul.

5 megjegyzés :

 1. Én szeretem ezeket a tageket olvasgatni, jó, h kitöltötted. ;)
  És most már értem, h hol van Karcsika és Kázmér. :)
  Jah és én is Kellogg's párti vagyok, az én kedvencem a sárga dobozos, mézes kukipehely ill. régen szintén a macis Chocos volt.
  (De azért finom a Ciniminis is!:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindegyik nagyon finom igazából :DD De akkor is ők a kedvencek! :))

   Törlés
 2. Jó volt olvasni! :D
  Pár hónapja én is kitöltöttem: http://vaniliamamor.blogspot.ro/2012/08/tag-ismerj-meg-jobban.html

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás