2012. július 31., kedd

Helyzetjelentés - #9

Megint összegyűlt néhány dolog, ezért ma csak egy ilyen gyors bejegyzéssel érkezem. 

Akik olvassák Laruska Bee blogját, azok már biztos tudják, hogy a zsűri az én körmeimet nevezte meg nyertesként a manikűrös versenyben! Nagyon örültem neki, tényleg nem számítottam rá! Ezúton is szeretnék gratulálni a többieknek is, hiszen mindenki csodás alkotással indult. Gondolkozom én is egy hasonló verseny indításán mert én nagyon élveztem! Ha van kedvetek hozzá, akkor jelezzétek itt és elkezdek rajta komolyabban is agyalni. Ötleteket is szívesen fogadok (téma, nyeremény, fordulók stb.)! :)

Szeptembertől egy új kihívásba kezdek, méghozzá nem is akármilyenbe, meg szeretném csinálni a híres 30 Day Nail Challenge-t! Lakkfannál már olvashattatok róla, ő holnap kezdi, mindenképpen érdemes követni! Én picit csalni fogok és 31 nap helyett 31 hét alatt fogom megcsinálni, nem merem bevállalni, hogy nap mint nap újrafessem a körmeimet! Ha van kedvetek, majd csatlakozzatok, de Verussal is elkezdhetitek, ha bírjátok az iramot! :)

Augusztusban pedig egy 10 napos fotó kihívást szeretnék kezdeni, ez eléggé személyes jellegű lesz, főként rólam lesznek majd képek. Szintén Verus szolgáltatta az ötletet. :) Nagyon élvezem az ilyen kihívásokat, még a kicsit személyesebbeket is, én más blogokon szívesen olvasom őket, remélem, hogy ezzel ti is hasonlóképpen vagytok.

Mostanában kicsit inspiráció hiányban szenvedek, ezért arra gondoltam, hogy az augusztust megpróbálom a ti kedvetek szerint alakítani (legalábbis amennyire csak tehetem). Mondhattok nekem témákat, hogy miről írjak, vagy küldhettek képet manikűrről amit én megpróbálok elkészíteni, ilyesmikre gondolok! Remélem lesznek, akik élnek a lehetőséggel! :)

Végezetül egy oldalt szeretnék nektek ajánlani. Aki ismeri a Pinterest nevű képgyűjtögetőt, annak már ismerős lesz a dolog, egy hasonló oldal indult nemrég, ez a Bigin. Pofonegyszerűen készíthetünk inspirációs mappákat, gyűjtögethetünk képeket témákra bontva anélkül, hogy foglalnák a helyet a gépünkön, így mindig mindenhol kéznél lesznek! Én is regisztráltam és persze folyamatosan töltögetem fel a képeket! Ha regisztráltok, akkor jelöljetek be bátran itt! :)

Azt hiszem mindent elmondtam, talán ez volt eddig a leghosszabb helyzetjelentés! :D Szép napot Nektek :)

5 megjegyzés :

 1. Nagy gratula itt is a nyereményhez, és támogatom, hogy Te is indíts egyet. A 10 és a 31-es kihívásra is nagyon kíváncsi leszek. :)

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok! :)
  Hát a 31 napos challange szerintem durva, mert még ha sminkről van szó, de ki váltogatja naponta a körmeit? :D Lehet még én is bevállalom, bár az a baj, hogy nekem nagyon kötött :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon örülnék, ha nálad is indulna egy körömlakk verseny! :) Szerintem ez sokunknak élmény lenne.
  A 31 napos körmös kihívás nekem is elég erős. Azért minden nap feleslegesnek tartom a manikűr cserét, pláne ha valamelyik tetszetősre sikerül, szeretek benne addig gyönyörködni, ameddig csak lehet. :) Egyébként pont most olvastam itt: http://bellalabeauty.blogspot.hu/2012/08/ket-uj-kihivas.html Bloggerina Bellala-nál, hogy ő ezt úgy küszöböli ki, hogy hetente posztol majd. Szerintem ez jó ötlet, így én is elgondolkodtam a dolgon...

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok a győzelemhez, én is szavaztam rád :) A kihívásokhoz pedig sok sikert, majd jövök nézelődni :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves szavakat meg a szavazatokat is! Akkor mindenképpen gondolkodom majd valamin ;)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás