2012. július 2., hétfő

Summer of 2012 Nail Challenge - Summer Of Festivals

Bizony újra itt az ideje, hogy a lányokkal megmutassuk, hogy miket is alkottunk. Ezúttal több időm volt gondolkozni, kitalálni, hogy mégis mihez kezdjek az eheti témánkkal, ami nem más mint a nyári fesztiválok. Először könnyűnek tűnt a dolog, de aztán rájöttem, hogy közel sem az. Gondoltam majd a körmömre festem néhány bandának a logóját vagy ilyesmi. Aztán persze szokás szerint elkezdett kattogni az agyam további ötleteken. Mindenképpen bele akartam vinni azt az igazi fesztivál életérzést a dologba úgy, hogy a saját stílusom is megjelenjen benne. Ez természetesen egy elborult manikűrt eredményezett.


Hát így néz ki! Túl sok mindent nem tudok mondani róla, ez pattant ki a fejemből, ez lett belőle. A hüvelykujjamon lévő színes glitterek a tavalyi Kesha koncertre, a mutatóujjam a Muse koncertjére, a középső a Hurts, a kisujjam pedig Mika koncentjére emlékeztet. A kis koponya meg csak úgy jött. :) Viszont meg szeretném mutatni az első próbálkozást is, ezt túl halloween hangulatúnak találtam, ezért vettem vissza a narancsból. A végeredmény is sokkal személyesebb lett így. Nektek melyik tetszik jobban?


Sokatoknak talán ez túl sok és egyáltalán nem a fesztiválok jutnak eszetekbe ha ránéztek, viszont én abszolút ezt látom benne, jobban nem tudtam volna azt az euforikus érzést visszaadni. Ehhez ott kell lenni, át kell élni, ahogy a kedvenc együttesed pár méterre tőled koncertezik, ahogy együtt mozogsz a tömeggel, a fények elvakítanak, a zaj iszonyatosan hangos, de te csak táncolsz... :))

Ugye benéztek a többiekhez is? :)

Mara 
Suzy 
Edina 
Bogi 
Viki
Calo(z) 
Carmenesque
Verus

12 megjegyzés :

 1. Nagyon tetszik, főleg a glitteres és a gyűrűs ujjad! Szuper :)

  VálaszTörlés
 2. A második próbálkozás jobb lett, az első tényleg kicsit halloweenes, a színek miatt. :) De mindkettő klassz!

  VálaszTörlés
 3. Nekem mindkettő nagyon tetszik! Egyik sem átlagos, az biztos. :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik! Nekem az elso kicsit jobban. En is tervezek zenekaros kormoket, de mmivel ilyen ugyes nem vagyok, majd a nyomtato segitsegevel. :)

  VálaszTörlés
 5. Nekem a másodikon a középső ujjad tetszik a legjobban. De mindkettő nagyon jól sikerült. :)

  VálaszTörlés
 6. Nem tudnék dönteni, mindkettő nagyon jó lett!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon jó lett! Az első talán jobban tetszik. :) Amúgy nagyon tetszik a blogod nem is értem eddig miért nem láttam.

  VálaszTörlés
 8. a nem hálovines szuper fesztiválos! amúgy meg genyóság, h bizonyos színkombókat nem alkalmazhatsz máskor, mert élből valami fixre asszociálnak az emberek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. igen... :( mondjuk élőben nem tűnt annyira narancsnak, utólag a képeket nézve tűnt fel

   Törlés
 9. Szupi lett, nagyon tetszik, hogy ilyen személyes vonatkozása is van :) Egy picit tényleg sok a narancs az első verzióban, de mivel az is koncertes, így nekem az is tetszik

  VálaszTörlés
 10. Köszönöm szépen mindenkinek :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás