2012. augusztus 16., csütörtök

2012-es nyári kedvencek

Már néhány hete érik ez a bejegyzés, tudom, nagyon elhúztam, hiszen már alig pár nap van a nyárból. Azért gondoltam még szívesen elolvasnátok, hogy mik voltak a kedvenc árnyalataim ebben az időszakban. Nem azt mondom, hogy csak ezekhez nyúltam, vagy hogy mindegyiket többször is használtam, de ezek voltak idén nyáron a kedvencek. Vannak köztük újak és régiek is egyaránt és olyanok is amiket nem mutattam be külön bejegyzésben, úgyhogy most mindegyikről írok pár sort. Hát akkor nézzük őket szépen sorjában! :)


Rimmel: Sunshine, Rimmel: Azure, Essence: Mashed Berries, Moyra: 65, H&M: Atlantic, Rimmel: Pop Your Pink, Essence: Exits On Your Right, Aden: Happiness, Essence: Choose Me!


Rimmel: Sunshine
Ez egy igazi élénk napsárga árnyalat. Először nehezen barátkoztam meg vele, mer az állaga nem a legjobb, nehéz szépen és egyenletesen felvinni, de a végeredményért megéri kicsit szenvedni vele. :) Tapasztalatból mondom, hogy a legtöbb sárga lakk ilyen, márkától függetlenül. Ha ehhez viszonyítunk, akkor ez egy kicsivel jobb a többinél.

Rimmel: Azure
Hát életem szerelme ez a lakk, de ezt már tudjátok. Itt írtam már róla bővebben. Nem tudnék egy nyarat sem elképzelni nélküle.

Essence: Mashed Berries
Itt mutattam már képet arról, hogy gyakorlatban hogyan is teljesít. Egy egyszerű rózsaszín lakkról lenne szó, ha nem lenne benne egy kis csavar: a ciklámen csillámok. Elképesztően feldobják az egészet, nem is gondolná az ember.

Moyra: 65
Mielőtt még kitört a neon-láz, akkor szereztem be, van vagy 2 éves szerintem. A minősége ennyi idő alatt mit sem változott, ugyanolyan élénk, mint azelőtt. Egy fehér alappal elég belőle egy réteg, alap nélkül viszont számolnunk kell a megszámlálhatatlan ragacsos réteggel.

H&M: Atlantic
Róla is írtam már korábban, sőt, egy szerencsés olvasóm is magáénak tudhat egyet, hiszen egy apró játék keretein belül kisorsoltam. Nagyon gyönyörű tengerzöld árnyalat, úgy vagyok vele mint a metálkékkel, nincs nélküle nyár, egyszerűen vonzza a tekintetet, brutális. :)

Rimmel: Pop Your Pink
Erről a lakkról is olvashattok itt, azóta sem szeretem kevésbé, a tökéletes élénk rózsaszín.

Essence: Exits On Your Right
Erről a lakkról nem feltételeztem volna, hogy nyáron is előszeretettel használom, mert tipikus tavaszi zsenge zöld árnyalat. Ennek ellenére nagyon a szívemhez nőtt, könnyű vele dolgozni is.

Aden: Happiness
Véletlen találkoztam az Aden lakkokkal egy balatoni kiruccanás ideje alatt, ő volt az egyik, akit beszereztem. Nagyon megszerettem, már szinte egy réteggel is kifogástalanul fed és nem utolsó sorban gyorsan is szárad. Főnyeremény... mondanom sem kell, hogy a színe még ennél is élénkebb. :)

Essence: Choose Me!
Az első Colour&Go lakkjaim között volt ez a kis csoda, leírhatatlan zöldes-kékes csillogó árnyalata van, imádom!

Na hát ők lennének azok. :) Természetesen nem azért válogattam ki őket, hogy ősszel félrerakjam mindet, én ugyanolyan nyugodt szívvel viselem a neonsárgát a tél közepén is. Nektek mik voltak idén a kedvenceitek? Hordjátok őket télen is? :)

4 megjegyzés :

 1. Na szóval, valami olyat írtam, hogy nálam sem évszak függő, hogy milyen színt választok, elég kevés lakk van, amire ránézve azt érzem, hogy "na ez csak őszi, vagy kifejezetten téli"...
  de egyébként már nagyon várom az őszt, unom már a túl élénk, túl világos, nyáriasabb színeket. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Haha :DD
   Amúgy ezzel én is így vagyok, hiányoznak már a föld- és bogyószínek, nekem ezek csak hidegebb időszakban jönnek számításba :)

   Törlés
 2. Nyáron előszeretettel nyúlok az élénk pirosak után. Kéket, feketét meg általában mindig hordok. egyedül a lilával vagyok úgy, hogy nyáron valamiért nem hordom. Fogalmam sincs. Így a nyáron vett lila lakkjaimat sem sikerült megkedvelnem, de remélem változik majd ősszel. :)

  VálaszTörlés
 3. Na én meg ki vagyok bukva hogy lassan el kell raknom a rikító körömlakkjaimat :(
  Csak nehogy ellopjam a nyári kedvencek ötletet!

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás