2012. augusztus 31., péntek

31 Week Nail Challenge

Már régebben is jeleztem, hogy mindenképpen szeretném ezt a kihívást megcsinálni... egy hét múlva pénteken pedig bele is vágok. :) Nem akarok olyat megígérni, amit nem tudok betartani, ezért 31 nap helyett 31 hét alatt teljesítem a kihívást és minden pénteken jövök majd az aktuális témájú manikűrrel. :) Persze így sokkal tovább fog tartani, de én egyáltalán nem bánom, remélem Ti sem. Úgy vagyok vele, hogy ez ilyen "kötelező" dolog a körmös blogok körében, ezért úgy éreztem, hogy nekem is meg kell csinálnom. Persze örömmel vágok neki és minden héten nagyon fogom várni a pénteket, hogy megtudjam Nektek is tetszik-e az aznapi manikűr. :) 
Ha esetleg van köztetek olyan, aki még szívesen belevágna, akkor bátran tegye meg és jelezze nekem valahogy, hogy figyelemmel tudjam kísérni. :) 
Jövőhét pénteken tehát indul a 31 Day Week Nail Challange. :)

13 megjegyzés :

 1. Én benne lennék. :) Ez nekem is jobban tetszik a heti lebontás. :) A napit ezért nem is csináltam, mert nem bírnám, meg szerintem naponta átfesteni a körmöt nem túl egészséges. Másrészt így tanév közben a heti 1 alaklom így is úgy meg lesz. :) Mikor kezdjük? :) :) :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, én is főleg a suli miatt akarom így, meg nem lenne szívem lemosni rögtön másnap a körmöm :)) Az én első bejegyzésem jövőhét pénteken este 8-kor startol :))

   Törlés
  2. Benne lennél, hogy ugyanakkor posztoljuk ezeket? :) És persze linkelném a te oldalad is a heti alkotásról. Biztos találkoztál már ezzel a kreatív keddel, amikor extrém sminkeket csinálnak bloggerinák valami témában. Valami hasonlóra gondolok, és ez a 31 napos köröm kihívás lehet jó kezdet lenne. :) A Vanity szerzőjének is felvethetnénk ezt a dolgot. Mit szólsz hozzá? :)

   Törlés
  3. Persze, felőlem mehet! :)

   Törlés
 2. Nagyon várom! :)
  Sőt, már eldöntöttem, jövőre én is újra megcsinálom. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj ez ilyen tök jó összehasonlítás lesz majd, hogy mennyit változtál egy év alatt :)))

   Törlés
 3. Én is jönnék... a napit sajnos nem tudnám vállalni a munkám miatt, de hetente szerintem menni fog! :-)

  + valami: láttam, hogy te is teszel fel általad tesztelt lakkokról közeli körképet, remélem nem haragszol, ha én is így csinálom (mint pl mai bejegyzésem). Abszolút nem szándékos másolásról van szó, csak ma eszembe jutott, hogy így milyen szépen meg lehetne mutatni közelről egy lakkot. Nem gond? Nem haragszol érte?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szuper, örülök, egyre többen leszünk :)

   Nem haragszom, miért is tenném, nincs levédetve, vagy ilyesmi. Mások is csinálják így. :) Az meg, hogy megkérdezte külön öröm nekem, szóval köszönöm <3 :)

   Törlés
  2. Örülök, hogy ok. :-) Köszi a feliratkozást! :-)

   Törlés
 4. Úgy csábít engem is ez a kihívás, főleg hetekre lebontva. De nem tudom, bele merjek-e vágni, félek, hogy nem sikerülne mindig időben posztolni stb. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Így az a jó benne, hogy előre is tudsz dolgozni :)) Szerintem érdemes megpróbálni :)

   Törlés
  2. Úgy döntöttem, hogy belevágok, remélem nem gond :) És ha ez sem gond, én is veletek együtt, péntek esténként 8kor fogok posztolni.

   Törlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás