2012. augusztus 2., csütörtök

Bajnoki manikűrök

Bevallom őszintén én annyira nem követem az olimpia eseményeit, nekem még pár évet érnem kell ahhoz, hogy az ilyesmi lekössön. :) Ennek ellenére természetesen nagyon tisztelem ezt az egész eseményt, a sportolókat, az eredményeket. Néhány női versenyző a körmén is az országa színeit viselte. Ebből hoztam egy kis válogatást, hogy gyönyörködjünk bennük. Nektek hogy tetszenek? Hordanátok zászlós körmöket?


Allison Schmitt (USA), Suzana Jacobos (Hungary), Rebecca Adlington (Britain), Luz Mercedes Acosta Valdez (Mexico), Alison Williamson (Britain), Venus Williams (USA), Alison Williamson (Britain), Margaux Farrell (France), Ruta Meilutyte (Lithuania) 

 
Rikke Pedersen (Denmark), Dana Vollmer (USA), Missy Franklin (USA), Belmonte García (Spain), Rebecca Adlington (Britain), Aimee Willmott (Britain), Zsuzsanna Jakabos (Hungary), Carolina Colorado Henao (Colombia), Stefania Pirozzi (Italy), Emily Seebohm (Australia), Coralie Balmy (France), Jenny Helsing (Germany)

Forrás: tumblr, people.com

7 megjegyzés :

 1. Bár az Olimpia engem sem mozgat meg, ami érdekelne, arról mindig lemaradok... torna, toronyugrás, lovas sportok... de tisztelem én is. Egy olimpiás manikűr már nagyon érik nekem is, de minimum egy angol zászlós.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már várom, remélem hamarosan elkészíted :)))

   Törlés
 2. Ez tök aranyos dolog szerintem. :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó ez az összeállítás! :) Nekem már volt zászlós körmöm. :D

  VálaszTörlés
 4. Nekem Zsuzsié mindent visz, imádom a csajt!

  VálaszTörlés
 5. Igen, én is nagyon sokuknál észreveszem, és megbámulom őket, és milyen jó, hogy van azért idejük foglalkozni ezzel is. Én imádom nézni, nem csak ezért, de tök jól meglesegetem a körmeiket. :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás