2012. augusztus 20., hétfő

Helyzetjelentés - #10

Kedves Olvasóim,

óriási kéréssel fordulok most hozzátok. Nemrég, hirtelen felindulásból beneveztem a blogot a Goldenblog 2012-es versenyére. Aki esetleg nem ismeri a kezdeményezést, annak dióhéjban elég annyit tudnia, hogy több kategóriában működő blogok indulnak a versenyen, minden kategória egy nyertest köszönt majd. Természetesen ez szavazás útján dől el... és akkor most jön a szívesség része. :) Ha van rá mód, hogy leadd a szavazatod rám, kérlek tedd meg. Viszonozni a kedvességet valószínűleg nem fogom tudni - maximum úgy, hogy teljes erőbedobással folytatom tovább a blogolást, hogy Nektek mindig legyen olvasnivalótok. :) Ha úgy döntöttél leadnád a voksodat, akkor kicsit segítek.
Ide kattintva láthatod a kategóriákat. Minden kategóriában adhattok le szavazatot egy blogra. A F*ck Yeah Pretty Nails természetesen az Életmód kategóriában kapott helyet.


A szavazás a Facebook-on keresztül működik,  nem olyan bonyolult onnantól. Ha mégis van kérdésetek, akkor szívesen válaszolok. A szavazás augusztus 20. - szeptember 6. között zajlik.

Azt persze szeretném leszögezni, hogy nincsenek tévképzeteim arról, hogy én ezt meg fogom nyerni. Elég halvány erre az esély, jelenleg az is elég lenne, ha nem lennék utolsó helyezett. :) 
Előre is elnézést kérek majd a saját magam reklámozásáért, de Facebook-on még biztos többször olvashatjátok, a "Szavazz rám!" bejegyzéseket. :) 


Már itt megköszönöm azoknak akik szántak erre egy percet és engem választottak, óriási dolognak érzek minden egyes szavazatot és nem lehetek értük elég hálás.

1 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás