2012. augusztus 29., szerda

Pretty Little Liars - Know Your Frenemies

Megint nem bővelkedünk nagyon a választási lehetőségekben, viszont már kezd beindulni a dolog, Hanna körmei már nem csak egyszínűek! Hamarosan jönnek az izgalmasabb manikűrök, amikor végre egy kis kreativitás is felbukkan.

Kattintásra megnövök!

Alternatívák a lakkokhoz:


Essie: Wife Goes On, butter LONDON: Union Jack Black, Zoya: Monica, Spoiled: Plenty Of Fish In The Sea

Szívesen választottam volna Maya kék körmeit, de annyiszor volt mostanában kék, hogy muszáj magamat egy kis változásra ösztönöznöm. :) Hanna körmei sokkal izgalmasabbak, a fekete és a piros nagyszerű kombinációját viseli. Mindkét kezén más sorrendben vannak a színek, ez nekem nagyon tetszett. Rengeteg képet kellett készítenem, hogy pontosan lássam melyik körömre milyen szín került, szerencsére sok a közeli, ezért ez nem volt nehéz feladat. A bal kezemet láthatjátok, a jobb kézen minden köröm fekete, kivéve a gyűrűsujjat. (Hanna-nak pont fordítva van, direkt fordítottam meg a bal és jobb kéz színeit.) Hogy tetszik ez a látszólag logikátlan kombináció? :)

Maybelline: Red Light + Essence: Hunt Me If You Can

2 megjegyzés :

  1. Ahh, egy olyan Essie lakkért mit meg nem adnék...mmmm. :) Klafa! (deréghsználtameztaszót)

    VálaszTörlés
  2. Vééégre, csak érj már el a harmadik évadhoz :D

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás