2012. augusztus 24., péntek

Summer of 2012 Nail Challenge - Summer Of Sun And The Sea

Sajnos elérkeztünk az utolsó állomáshoz, véget ér a Summer of 2012 Nail Challenge. Az utolsó témánk volt talán a legjobb, legszerethetőbb és legtágabb témakör. Én személy szerint ezt vártam a legeslegjobban. Már előre tudtam, hogy valamilyen mesés, vízalatti témájú manikűrt fogok elkészíteni. Megpróbáltam nagyon precízen dolgozni, a legjobbat kihozni a dologból, hogy méltó lezárása legyen ennek a kis sorozatnak. A hüvelykujjamon Némó integet, a mutató ujjamra valami pikkelyszerű festést akartam, a középső ujjam kicsit sötétebb, a tenger fenekét idézi meg, a gyűrűsujjam pedig a homokos tengerpartot akarja érzékeltetni a hullámokkal. A kisujjamra több réteg kék csillám került. :) Nagyon élveztem az elkészítését, ennyi lakkot még nem használtam egyetlen manikűrhöz azt hiszem. 

Őszintén remélem, hogy tetszik nektek ez az alkotásom, hiszen ezen tényleg rengeteget dolgoztam, beleszámítva a tervezést is, hogy melyik körömre mi kerüljön. Holnap lesz még egy kis összefoglaló erről az egészről, szeretném leírni néhány gondolatomat, megmutatni a kedvenceket. Most utoljára pedig nézzétek meg a többiek alkotásait is:

 Mara 
 Suzy 
 Edina 
 Bogi 
 Viki
 Calo(z) 
 Carmenesque 
Verus

10 megjegyzés :

 1. Hű eszméletlen jó, nagyon ügyes vagy! :)

  VálaszTörlés
 2. Klassz lett, tetszik, bár én már hétfőn ellőttem az én munkám, mert nem tudtam, hogy el lett tolva. Amúgy nem 24-re áttéve?

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép lett. A hal nagyon cuki, a lánc pedig valami fantasztikus lett.
  Kedvenc ez is! :)

  VálaszTörlés
 4. Látom nagyjából egy rugóra járt az agyunk. :) Nagyon tetszik ez a rengeteg csillám, Némó pedig imádnivaló. :)

  VálaszTörlés
 5. húúú ez nagyon tetszik, szuper lett! :3

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm szépen mindenkinek, örülök, hogy tetszik Nektek, tényleg sokat vacakoltam vele, de akkor megérte! :) <3

  VálaszTörlés
 7. Ez hihetetlenül szép!
  És a kis Némó!!! <3
  Holnap megmutatom a kislányomnak, biztos odáig lesz tőle :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj nagyon köszönöm :))) Majd mesélj mit mondott rá :)))

   Törlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás