2012. augusztus 27., hétfő

Summer Of 2012 Nail Challenge - Gondolatok és kedvencek

Akár csak a nyártól, a Summer Of 2012 Nail Challenge-től is búcsúzunk, ezért összeszedtem néhány gondolatomat az egésszel kapcsolatban. 

Május 30-án Caloz keresett meg, hogy indul ez a dolog és van-e kedvem csatlakozni. Gondolkodás nélkül igent mondtam. Ennek az volt a fő oka, hogy megtiszteltetésnek éreztem, hogy ilyen kezdő bloggerinát is mint én meginvitálnak egy ilyen kihívásra. Persze a másik oka sem elhanyagolható, akkoriban kicsit lehangolt voltam a blog miatt, nem éreztem, hogy van értelme annak amit csinálok, de ez a felkérés persze eloszlatta a kétségeimet. 
Nagy izgalommal vártam az első fordulót, rengeteg ötletem volt és inspiráció után kutatva végül mindig sikerült valamit kihozni az adott témából. Volt, hogy nem úgy sikerült mint akartam, de azért büszke vagyok, hogy egyetlen résszel sem maradtam el. mindig időben kész lett a manikűr, még akkor is, ha csak fél órám maradt az egészre. :) Nagyon remélem, hogy lesz még hasonló jellegű dolog ezen a blogon, bármi ilyesminek szívesen lennék a résztvevője. 

Annak aki lemaradt, vagy csak nosztalgiázna, itt vannak az alkotások. Kattintásra az eredeti bejegyzéshez juttok.

 
 

Nem szeretném kihagyni a többiek munkáit a bejegyzésből, összegyűjtöttem az abszolút kedvenceimet, bár legszívesebben mindet idepakoltam volna. :) Kattintásra az eredeti bejegyzéshez juttok.

 
 
 
 
 
 
 
 

10 megjegyzés :

 1. Tőled a Summer Colors volt a kedvencem, de a tengerészes is nagyon jó lett... kicsit bosszantó amúgy, hogy el lett tolva az utolsó megjelenés, mondván, hogy az úgy jobb mindenkinek, majd mégis többen kihagyták a dolgot. Vagy csak el lett felejtve, na mindegy.
  Minden esetre csíptem a munkáid, és jó ez a post, szerintem én is összeszedem a munkáim a napokban. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ezt én se igazán értettem, hogy mi értelme volt akkor :( Na mindegy, nem baj. Köszönöm szépen :)

   Törlés
 2. Lányok, én büszke vagyok magunkra, szerintem nagyon szépeket alkottunk.:)Ingrid tőled a fesztiválos tetszett a legjobban, de Verusnak igaza van, a matrózos is nagyon jó volt! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is így vagyok ezzel és nagyon örülök, hogy így "együtt" dolgoztunk :)) Köszönöm szépen <3

   Törlés
 3. Dejó, hogy így összeszedted. Sajnos az utlsó időpont csúszása tényleg egy picit kaotikussá tette már az egészet, de lehetetlen volt már összehangolni a nyaralások és egyéb elfoglaltságok miatt.

  Lehet jövőre is lesz hasonló, mert jó volt így tematikusan haladni, meg kicsit összehozta a bloggereket is ez a kis project.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, nehéz ennyi embert összehangolni :) Nekem is csak azért lett meg szerintem, mert nem nagyon volt programom a nyárra :)
   Támogatom az ismétlést! :)

   Törlés
 4. imádtam, a nyár legjobb találmánya ovlt ez a körmös prodzsekt, remélem nem sokára lesz folytatás! ;)
  tőled a főfő kedvencem a fesztiválos és a tengeres volt, de bármikor bármelyiket örömmel viselném kacsóimon... :)

  jah és ha nem lett volna ez tömörülés, lehet, h még hetekig nem fedeztelek volna fel, amit (utólag) nagyon bántam volna! ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ohh, most egészen meghatódtam <3 Én is bízom a folytatásban, valamilyen formában sort kéne rá keríteni :)

   Törlés
 5. Annyira jó lett mind, de nekem az utolsó a kedvencem tőled! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás