2012. szeptember 10., hétfő

Ebelin Wellness acetonmentes körömlakklemosó - Review

Régen volt már tesztelős bejegyzés, pedig mostanában több új terméket is kipróbáltam. Elsőnek az Ebelin körömlakklemosóját szeretném Nektek megmutatni. Ez volt az első lemosó márka, amit a körmeimen kipróbáltam, jó rég volt már, de emlékszem mindig ezt a márkát vettük, gondoltam ideje újra kipróbálni.
Csomagolás
Abszolút szerelem! Nem véletlenül választottam ezt a fajtát, elérhető helyen ez az egyetlen pumpás adagolófejjel ellátott lemosó. Nagyon praktikus! Ha felnyitjuk a tetőt, alatta egy kis "tálcát" találunk. Erre kell a vattakorongot helyezni aztán lenyomni (legalább kétszer), így kerül lemosó a korongra. Persze a legjobb az egészben az, hogy nem kell megszabadulnunk a flakontól ha elfogyott a lötty, mert bármilyen lemosóval feltölthetjük és mivel szép zöld műanyagból készült, ezért látványnak se utolsó. Én leszedtem róla a matricát is, így sima zöld az egész.

Illat
Az egyetlen amire emlékeztem a régi lemosójukról az a szörnyű illat volt. Ez most egyáltalán nem így volt, átlagos lemosóillata van. Lehet, hogy egy másik színű lemosóé volt az a szörnyű szag?

Használat
Elmegy. Azt vettem észre, hogy több korongot használok el mint általában, tehát nem teljesít valami jól. Glitteres körömlakkokkal nehezen birkózik meg, az egyszerű lakkokat viszont gond nélkül eltávolítja. Minimálisan szárította a körmömet, de nem vészes.

Ár/érték arány
Ha jól emlékszem talán egy százassal többe kerül, mint a sima csomagolású Ebelin lemosók. Mivel újra és újra használható a flakon szerintem megéri. A teljesítménye nem éppen a legmeggyőzőbb, de nem is mondanám rossznak. Ez egy általános lemosó, szuper csomagolásban. :) A DM-ben tudjátok beszerezni.

4/5

1 megjegyzés :

  1. nekem csak az a bajom vele, hogy a nyomokája alatti mélyedésbe is lefolyik a lemosó, és ha nem figyelek rá, és eldöntöm az üveget, még lecsukott kupakkal is kifolyik onnan a lemosó... :S

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás