2012. szeptember 26., szerda

Pretty Little Liars - The New Normal

Szürkék, feketék, pirosak... ők ma a főszereplők. Hanna és Aria körmei voltak megint kicsit extrábbak, Aria piros körmét fekete minták díszítették, Hanna pedig fehér alapon piros pöttyöket viselt. Emily mamája viszi a pálmát, dögös sötét árnyalatot választott, ezzel abszolút ő a legbevállalósabb anyuka a sorozatban.
 
Kattintásra megnövök!

Alternatívák a lakkokhoz:OPI: Tickle My France-y, Zoya: Karina, China Glaze: Evening Seduction, Dior: London, Sinful Colors: Glass Pink, OPI: Lincoln Park After Dark, Deborah Lippmann: Like A Virgin, Essence: Do You Speak Love?

Hanna pöttyös körmei nagyon megtetszettek, de valamiért aztán felfestve már nem mutattak olyan jól mint képzeltem. Nem lettek szabályosak a kis pontok, meg amúgy is inkább a túró rudi jutott az eszembe az egészről. Valahogy nem az én stílusom a pöttyös manikűr, ezt mondjuk már régebben is észrevettem, de azért most is próbálkoztam. :)


Maybelline: French White + Rimmel: Ruby Me

3 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás