2012. október 6., szombat

Aden algás kálcium zselé - Review

Ez az algás kence már régóta mozgatta a fantáziámat, régebben (talán még most is kapható) a Moyra termékskálája is tartalmazott egy hasonló készítményt, de valamiért aztán nem kerítettem sort a megvásárlására. A Shopline-ról rendeltem meg mivel ez is akciós volt, gondoltam épp itt az ideje, hogy végre kipróbáljam. Lássuk mit tud. 

Csomagolás
Ugyanolyan üvegcsében kapható, mint a nagy Aden lakkok, összesen 10ml fér el benne, ami valljuk be elég kiadós már egy lakk esetében is. Egy ilyen ápoló készítményre ez még jobban igaz, hiszen egy ecsetnyi adag elég az egyik kezemre.

Illat
Na az illatára eléggé kíváncsi voltam, reméltem, hogy nem lesz kellemetlen szaga, szerencsére nem így lett. Illatok leírásában nem vagyok túl jó, de ilyen friss, "zöld" illata van. Kétlem, hogy az algának ilyen illata lenne természetesen, szóval abszolút pluszpont jár a finom illatért.

Használat
Én hetente egyszer szoktam használni, már a körömápolási rutinom részévé vált. Este szoktam bekenni a csupasz körmeimet vele, de erre a rétegre már nem használok semmilyen lakkot. Nagyon furcsa egyébként, mintha valamilyen védőréteg képződne a köröm felszínén. A matt fedőlakkokhoz tudnám hasonlítani, tapintásra ugyanolyan hatást kelt. Egész gyorsan megszárad, 5-10 perc elég neki. Nem hiszem, hogy ez alaplakknak való, ezért nem szoktam rá semmit kenni a végén, viszont reggelre megkopik annyira, hogy lehessen rá lakkozni. Elvileg körömerősítő hatása van, ez gondolom majd hosszútávú használat után jobban látható lesz. De ha nem is, egy dologért már biztosan megérte beruházni rá: a köröm felszínén lévő sérüléseket, barázdákat nagyon szépen betölti és egy sima felület alakul ki a használata után, ami 1-2 napig még érezhető.

Ár/érték arány
Én akciósan vettem, de alapból olyan 400 Ft körül van az ára, ami szerintem több mint kedvező. Érdemes kipróbálniuk azoknak, akiknek egyenletlen a körmük felszíne, mert csodákat tesz vele. Aluljárókban meg 1 eurós boltokban fellelhetőek, de ha nincs kedvetek keresgélni, akkor megrendelhetitek innen.


4/5

2 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás