2012. október 16., kedd

Csomagom érkezett...

Nemrég kaptam egy levelet egy webáruháztól, akik arra kértek fel, hogy teszteljem néhány terméküket. Viszonzásul az volt a kérés, hogy felhasználhassák a képeket, amiket majd a bejegyzéshez készítek. Elég jól hangzott a dolog, több terméket is kiválaszthattam. Nagy meglepetésemre ma meg is érkezett a kis csomag a KKCenterHk jóvoltából.


Nagyon gondosan be volt csomagolva az egész egy buborékos fóliába, és még azon kívül is egy kisebb zacskóba.


És hogy még biztosabb legyen a védelem minden termék ilyen cuki kék tasakba is belekerült! Amint láthatjátok kaptam egy körömnyomda szettet két lemezzel, két díszítőcsíkot, és egy kis tasakban nagyon édes szívecske alakú díszköveket. Első blikkre minden nagyon szuper és minőségi, hamarosan jövök a tesztekkel meg a manikűrökkel is! Mire vagytok kíváncsiak elsősorban? :)

8 megjegyzés :

 1. Engem a körömnyomda érdekelne leginkább :-)

  VálaszTörlés
 2. Az egészre!:) Nagyon várom már a manikűröket. Tudnál esetleg egy olyat is készíteni, ami a "bénácskák" számára is egyszerű?:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze, tervben van egy ilyesmi projekt, de sokat segítenétek ha leírnátok, hogy mire is gondoltok pontosan, miket szeretnétek látni :)

   Törlés
  2. Igazából nincs elképzelésem, annyira balkezes vagyok,hogy a jobbal szinte semmire sem vagyok képes :D Ezért valami nagyon egyszerű, de mutatós manikűr érdekelne. Nincs konkrét elképzelés:)

   Törlés
 3. juhéé! :) mindent mutass meg! ;)

  VálaszTörlés
 4. Én is a mintalemezekre vagyok kíváncsibb :]

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás