2012. október 23., kedd

Essence Better Than Gel Nails High Gloss Top Sealer - Review

Tudom, már a csapból is a BTGN fedőlakk folyik nagyjából egy éve, és igen, vannak akik még csak most fedezték fel ezt a csodát. Na én közéjük tartozom. :D Nem nagyon tudom megmagyarázni, hogy miért csak most kezdtem el használni, hiszen tényleg mindenhol erről a lakkról olvastam, hogy mennyire jó. Nem éreztem szükségét fedőlakkok használatának, úgyis nagyjából 2 napig viselek egy manikűrt, feleslegesnek éreztem még azt is megvárni, hogy ez a réteg is megszáradjon. A bloggertalálkozón kapott csomagomban viszont lapult egy darab, méghozzá az új magasfényű fedőlakk, így muszáj volt most már tényleg kipróbálnom. Csomagolás
Sötétszürke elegáns üvegcsében van, amiben 10ml lakk fért el. Vigyázni kell, nehogy összekeverjük az alaplakk párjával, mert a csomagolásuk majdnem ugyanolyan. :) Az ecsete hosszúkásabb, de könnyű vele dolgozni, viszont arra ügyeljünk, hogy a felesleget húzzuk le róla, mert elég sok lakkot vesz fel.

Használat
Nagyon kíváncsi voltam arra, hogy tényleg olyan gyorsan szárítja a rétegeket, mint ahogy a legtöbben írták, ezért direkt nem vártam meg, hogy rendesen megszáradjon a festés. (A BTGN alaplakkal együtt használtam.) Összesen 3 réteg lakkal kellett megbirkóznia: az alaplakkot hagytam teljesen megszáradni, erre került két réteg színes lakk. A két réteg festése között mindössze 5 percet vártam, úgyhogy esélye sem volt kopogósra száradnia. Ezután került fel egy rétegben ez a fedőlakk és nagyjából 20-25 perc múlva tényleg teljesen megszáradt! Tettem-vettem, de nem nyomódott meg sehol a lakkozás. Direkt lefekvés előtt festettem, de reggelre sem gyűrődött fel egyik körmömön sem! Az egész olyan 45 percig tartott - ez 4 réteg festését és száradását jelenti. Szerintem ez szuper, nálam ennyi idő kell két réteg festésnek általában, szóval ez a fedőlakk tényleg felgyorsítja a folyamatot, nem utolsó sorban olyan fényt kölcsönöz a manikűrnek, mintha fényzselé lenne rajta. :)

Ár/érték arány
849Ft ez a kis csoda, hát én azt mondom, hogy megér ennyit. Tényleg 100%-ig teljesítette azt amit elvártam tőle, mindenképpen érdemes kipróbálni, ha tartós, fényes manikűrre vágytok! 

5/5

9 megjegyzés :

 1. Na, engem meggyőztél! :) Már csak reménykedni kell, hogy van nálunk a Rossmannban. :P

  VálaszTörlés
 2. Felkerült a listámra :) Remélem, sikerül majd beszereznem.

  VálaszTörlés
 3. Én az alapot használom már pár hónapja, már félig kész is róla a postom. Most nézek új alap és fedő után, a Moyránál fogok próbálkozni. Csak azért nem veszem meg ezt, mert egy, utálom hogy nem látom meddig van benne a cucc, kettő, mert az alap nagyon hamar sűrűvé vált.
  De örülök, hogy neked ennyire bevált. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát ez mondjuk általában is jellemző az ilyen alap/fedő lakkokra, hogy hamarabb tönkremennek sajnos. :(

   Törlés
 4. Én épp a tökéletes fedőlakkot keresem, az XXL Shine ezt nem teljesítette be (szerencsére anyum vette magának, ő így el fogja használni) szemezgettem ezzel, de nagyon drágának tartom. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jobban megéri kiadni rá a pénzt, mint megvenni még 3 másik fedőlakkot, ami nem fog beválni :)

   Törlés
 5. Vártam már ezt a tesztet, kíváncsi voltam erre az új BTGN fedőlakkra.... a tartósságát nem tesztelted véletlenül? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Dede, amin próbáltam vasárnap óta a körmömön van, hibátlan, mintha most lakkoztam volna és nyomát se látom annak, hogy ez változni fog a következő pár napban. :) Viszont én már unom a színt, úgyhogy festem is át :))

   Törlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás