2012. október 13., szombat

Essence - Hot Winter Drinks

Még a bloggertalin kérdezte valaki, hogy idén is lesznek-e fincsi kézkrémek, és azt a választ kaptuk, hogy bizony lesznek, méghozzá nálunk is, úgyhogy itthon utána is néztem, hátha van már valami infó róluk. Hát hogyne lett volna! Megint 3 különböző illatban lehet majd őket megvásárolni: karamellás forrócsoki, almás-fahéjas puncs és mézeskalács. Ezek az almás-fahéjas dolgok általában nem jönnek be, de a másik kettőre nagyon kíváncsi vagyok már, hiszen a tavalyi is nagyon tetszett, biztos vagyok benne, hogy idén sem lesz másként :) Érdemes nézelődni majd, mert tavaly is igen népszerűek voltak, hamar elkapkodták őket. Elvileg októbertől már kaphatóak, hát ha jól emlékszem nálunk tavaly is csak decemberben kezdték őket árulni, de azért legyetek résen! :)


 Caramel Hot Chocolate, Apple Cinnamon Punch, Gingerbread Chai Latte

5 megjegyzés :

 1. Ilyeneket szeretnék beszerezni mindenképpen, úgyhogy résen kell lennem! :D Még sosem próbáltam őket.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érdemes legalább tesztelés céljából, mert nagyon jó árban vannak, bár nem csodaszerek, de én imádtam télen az illatos krémeket, sokkal szívesebben kenegettem a kezem :)

   Törlés
 2. Én nem igazán szeretem ezeket az illatokat. Az a limit kiadás a balea-tól sem fogott meg, amiért hitelen mindenki annyira odavolt, sőt...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hú az tényleg durva én is szaglásztam, de az még nekem is erős volt :D Amúgy engem simán le lehet venni a lábamról ezekkel, de hát mindenki másfajta illatot kedvel :))

   Törlés
 3. Jaj, ezeket tavaly is úgy szerettem!*-* Osztálytársam is akart venni, de akkorra már sajnos nem maradt, de majd idén.;)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás