2012. október 2., kedd

Essence: It's Peach Not Cherry - Review

Nem nagyon jutottam el mostanában drogériákba, ezért már teljesen lemondtam a Cherry Blossom Girl kollekcióról. Meglepetésemre egy majdnem érintetlen állványt találtam, úgyhogy sikerült ezt a lakkot beszereznem. Még a barnás árnyalatúra fájt a fogam, de abból már egy darab sem volt. Ha még látom valahol, akkor biztosan beszerzem, mert különleges nagyon. Akárcsak ez, az utolsót hoztam el, bár bevallom a másik két lakk nem fogott meg túlzottan, így egyértelmű volt, hogy ő jön haza velem. 


Ezekkel a barackos színekkel mindig óvatos vagyok, mert általában nem szoktam őket használni, mert magamon nem tetszik. Na végre egy kivétel. Már egy rétegben sem rossz, de kettővel csodásan fed és nagyon szépen terül, nem csíkoz. Az üvegcse formája nekem nagyon tetszett már a Blossoms etc... kollekciónál is, most is jól megállja a helyét. Sokan panaszkodtak, hogy nem értik miért szeptemberben jött ez a trendkiadás, amikor abszolút tavaszi hangulata van. Szerintem pont hogy ősszel érvényesülnek ezek a sárgás-barnás árnyalatok, szóval szerintem abszolút el lett találva az egész. Az már egy másik kérdés, hogy a cseresznyefa ha jól tudom áprilisban virágzik... :))

2 megjegyzés :

  1. Nekem a Blossoms etc... darabjai jobban tetszettek, ebből a TE-ből az ajakcerkák tetszenek inkább. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, abban a TE-ben sokkal különlegesebb lakkok voltak, az már igaz! Jó lenne már egy olyan jó kis kollekció megint, tele lakkokkal!

      Törlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás