2012. október 12., péntek

Lovely: Moulin Rouge 11 - Review

Ma láttam ezt az új kollekciót, ami egyébként rengeteg lakkból áll, a pirosas-lilás-aranyos árnyalatok dominálnak és az egyszerű színeken kívül gyönyörű glitteres lakkok is vannak. Nagyon kedvező volt az áruk, most 25%-os kedvezmény van a Rossmann-ban minden Lovely termékre, így 374Ft-ért jutottam hozzá. Először azért tetszett, mert már egy hasonlót kinéztem a H&M-ben, de az egy picurka lakk volt, ráadásul drágább is, ezért végül ennél maradtam. Nagyon kedves üvegcsében vannak, egyedül a matrica gagyi egy kicsit, már most kezd lejönni, de természetesen ez nem a világ vége, főleg nem ilyen alacsony árkategóriában.


Már az üvegben is gyönyörű, de látszott, hogy nagyon híg, ezért inkább fedőlakk funkciója van. Túl sok réteg kéne egy egyenletes fedéshez, ezért valamilyen sötétebb lakk fölé ajánlom. És ami nagyon meglepett: ugyanazon a lila alapon használva ez a szín egy az egyben olyan, mint a Max Factor híres Fantasy Fire lakkja! Üvegben abszolút semmi hasonlóság nincs köztük, de felkenve ugyanaz a hatás érvényesül, sőt be kell vallanom, nekem még egy kicsit jobban is tetszik ez, mint a Fantasy Fire. Annyi a különbség, hogy itt kicsit nagyobbak a mikrocsillámok, ezért is tetszik jobban, mert sokkal hangsúlyosabb. Szóval aki sokalja a 990Ft-ot arra a mini lakkra, de szeretne egy dupe-ot, annak jelentem, hogy ez a tökéletes választás, bármennyire is tűnnek különbözőnek elsőre. Ha nem hiszitek nézzétek meg a mai manikűrt, a hüvelykujjamon a Fantasy Fire, a középső ujjamon pedig ez a lakk található. Ugye hogy ugye?

6 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás