2012. október 3., szerda

Pretty Little Liars - The Badass Seed

Kell nekem mindig panaszkodni a manikűrök hiányáért, néha meg akkora adag jön, hogy lassan el sem férnek. :D Egyszerűen MINDENKI viselt lakkot, még a visszatekintésekben is, szóval nem volt egyszerű dolgom a lakkok összeválogatásánál. Aria körmei voltak igazán érdekesek, az egyik jelenetben határozottan egy világos, kicsit csillámos lilát viselt, viszont az utolsó pár percben már egy teljesen más árnyalat volt a körmén, bár ez is hasonló, de jól kivehető, hogy ez egy másik szín és abszolút csillámmentes.
 
Kattintásra megnövök!

Alternatívák a lakkokhoz:


Color Club: Metamorphosis, Bobbi Brown: Twilight Shimmer, H&M: Manhunter, Essie: Carry On, Barry M: Baby Pink, Revlon: Hot For Chocolate, Sally Hansen: Virtual Violet, Revlon: Opulent Pink, OPI: Do You Lilac It?

Aria körmeit szerettem volna megvalósítani, de pont a lila szín esik a 31 Week Nail Challenge keretében a jövőhét péntekre, úgyhogy gondoltam ezt inkább akkorra megtartom. Persze a másik ok, hogy Hanna lakkját választottam az, hogy nyáron nagyon megszerettem ezt az árnyalatot és az Aden Venice nevű körömlakk szettjében volt egy nagyon hasonló, amit még nem avattam fel. Így eljött az ő ideje is. :) Mit szóltok?

Aden: Turquoise

4 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás