2012. október 17., szerda

Tag - #12

Ezt az őszi kérdőívet Pankánál láttam és nagyon megtetszett. Mivel imádom az őszt, van miről beszámolnom :)) Töltsétek ki Ti is!

Kedvenc szájfény/rúzs/ajakápoló:


Catrice Colour Show Lip Gloss: 120 Pearl Jam, Aden: 003 Cherry Red, Max Factor Xperience Sheer Gloss Balm: 03 Amber

A Catrice szájfényt most a leárazáson vettem 300Ft-ért és egyszerűen szerelmes vagyok ebbe a színbe, a kedvencem ebben az időszakban. Az Aden rúzst csak a színe miatt vettem meg, a kedvező ára miatt álmaimban sem gondoltam, hogy jól teljesít. Mivel még nincs olyan hideg, ezért ajakápolásra nincs igazán szükségem, de hogy ez így is maradjon azért valami könnyebb hidratálót szeretek használni, jelenleg az ajándékba kapott Max Factor a kedvencem. :)

Kedvenc körömlakk:


Catrice: Genius In The Bottle

Szerintem nagyon nem kell magyaráznom, hogy miért ez a kedvenc őszi lakkom, alig vártam nyáron, hogy végre felavathassam, pont ehhez az időhöz passzol szerintem. :)

Kedvenc szemrevaló termék:


Max Factor Masterpiece Colour Precision Eyeshadow: 7 Icicle Rose

Bár ilyenkor általában hangsúlyosabb sminket viselek, azért vannak olyan napok, mikor nincs időm vagy energiám reggel. Ezért lett a kedvencem ez a szemhéjfesték, mert nagyon könnyű felvinni, és 5 perc alatt meg is vagyok az egész sminkeléssel.

Kedvenc illat:


Avon: Secret Fantasy

Nincsenek kifejezetten őszi illataim, a legtöbb inkább édeskés. Nem tudom miért, de most ősszel ezt kívántam meg, úgyhogy mostanában ezt használom. Sajnos a kis kulcs ami kupakként szolgál elveszett, úgyhogy már nem tudom magammal vinni, de otthon indulás előtt ezzel fújom be magam.

Kedvenc kiegészítő/sál:


Amúgy is imádom a vintage cuccokat, rengeteg ilyen ékszerem van, ezek mind előkerülnek ilyenkor, főként a hosszú nyakláncokat kedvelem. A mostani kedvencem egy zsebóra nyaklánc, már hónapok óta fájt rá a fogam. Sálak közül ilyenkor még inkább a vékonyabbakat szeretem, főleg a feketéket és a virágmintásokat. Később aztán jöhetnek a naagy, kötött darabok is.

Kedvenc ital:


Természetesen mindenféle forrócsoki, vanília és egyéb finomság jöhet ilyenkor ezerrel! Teát főleg csak akkor iszom, ha beteg vagyok, de ezeket a tejes csodákat bármikor el tudnám fogyasztani egy kis fahéjjal megbolondítva. :)

Kedvenc szín:


Mindenféle kopott, sötétebb szín jöhet, feketétől a rózsaszínig, de ilyenkor az élénkebb színek háttérbe szorulnak nálam. Egy kivétel van, méghozzá a piros. :)

3 megjegyzés :

 1. Épp tegnap bukkantam rá én is a Genius in the Bottle-ra, és ahhoz képest, hogy tavaly csak egy wannabe Péridot dupe-nak láttam, idén eszméletlenül tetszik!! :)

  VálaszTörlés
 2. De jó, hogy te is kitöltötted! :))
  Régebben én is használtam az Avon parfümöt, csak most már nagyon nem tetszik az illata :DD

  VálaszTörlés
 3. Jaj de jó, ezt én is kitöltöm!

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás