2012. november 9., péntek

Edward's Love vs. Hunt Me If You Can - Doppelgangers

Na végül sikeresen beszereztem a kinézett Breaking Dawn lakkokat és élőben annyira megtetszett, hogy végül az Edward's Love nevű is belekerült a kosaramba, bár már az üvegben látszik, hogy kísértetiesen hasonlít a tavalyi vámpíros TE Hunt Me If You Can fekete lakkjára, amiről egyébként már írtam korábban is. Ezzel most új rovat is indult a blogon, nagyon kreatívan a Doppelgangers nevet adtam neki. :D Nem akartalak Titeket a másik két lakkal untatni, hiszen már sokaknál láthattok manikűrt velük, de úgy gondoltam ez a fekete megér egy misét.

1 - Edward's Love, 2 - Hunt Me If You Can

Az üvegük egy az egyben ugyanaz, a Vampire's Love TE-ben viszont a felirat az üvegen sokkal fényesebb, ezüstösebb, nekem személy szerint jobban is tetszik.


Ami a kiszereléssel kapcsolatban változott az az ecset. Az új már ismerős lesz azoknak akik próbálták az új Colour&Go vagy a Catrice lakkokat. Lekerekített végű, széles és lapos ecset. Őszinte leszek, szerintem én sosem fogom megszokni ezt a formát. Annyira "keskenyek" a körmeim, hogy mindig kimegyek a vonalból ezekkel a bumszli ecsetekkel. A kisujjamnál katasztrófa, mert általában szélesebb az ecset mint a körmöm... :D Szóval nekem jobban beváltak a vékonyabb ecsetek. Bár ebből sem a legvékonyabbakat kedvelem, de a régi lakk ecsetét nagyon szerettem.


Már az üvegcsén is látszik, hogy az új tele van kis ezüstös pelyhekkel, a régebbi nem volt ennyire megtömve velük, inkább csak finom csillámoknak nevezném őket.


És íme felkenve mindketten. A fedésük szerintem körülbelül egyforma ahogyan a száradási idejük is, szóval minőségben egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál.

Végeredményben nekem mégis a régebbi tetszik jobban, de tagadhatatlanul megfelelő örökös lesz az Edward's Love is, ha kifogyna. Ha már megvan nektek, akkor nem érdemes megvenni, mert tényleg nagyon hasonlóak (kivéve persze ha annyira szerettétek a Hunt Me If You Can-t, hogy beruháznátok a testvérkéjére). Akik meg lemaradtak a tavalyiról azok pótolhatják most. :)

Még így a végére néhány dolgot kérdeznék tőletek. Tetszett ez a bejegyzés, hasznosnak találtátok? Mert ha igen, akkor többször is lesz hasonló, bár nem olyan gyakran, mert igyekszem mindig olyan lakkokat választani, amikből még hasonló nincsen. Mit gondoltok? :)

8 megjegyzés :

 1. Köszi szépen a bejegyzést! Azt hiszem, nem veszem meg az Edward's Love-t. Egyébként margarétán jobban tetszik nekem a tavalyi :D
  Én értelemszerűen hasznosnak találtam a bejegyzést, de máskor is szívesen olvasnék-néznék hasonlót :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincs mit, örülök, hogy hasznos lett végül :

   Törlés
 2. Szerintem is hasznos, jöhet még ilyen! :)
  Én megveszem az új lakkot, mert tavaly lemaradtam, és nekem kifejezetten bejön, hogy telinyomták pelyhekkel. :)

  VálaszTörlés
 3. nekem tetszett ez a bejegyzés, és hasznosnak is tartom! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó kis összehasonlító post lett, hasznos, gratu. :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás