2012. november 12., hétfő

Essence: Jacob's Protection - Review

Jaj hát nem igazán bírtam magammal és már ki is próbáltam a kék lakkocskát is. Mint eddig mindegyik, ez a vámpíros kollekció is nagyon el lett találva, főleg a lakkok. Egyedül az aranyszínűt nem vettem meg, nem hiszem, hogy jól állna a kezemen. Egyedül a nevek nem tetszenek, nem valami fantáziadús. :D


A Jacob's Protection alapvetően egy sötétkék lakk mindenféle zöldes-kékes-lilás árnylatú kis pelyhecskével. Az üvegben sajnos sokkal hangsúlyosabbak mint felkenve, de így is nagyon szép ez a lakk. Messziről csak egy sima sötét árnyalatnak tűnik, de aztán közelebbről megnézve... egészen gyönyörű. :)
649Ft-ért juthattok hozzá ehhez a 10ml-es csodához, bár én a helyetekben sietnék, mert elég nagy rá a kereslet még így is, hogy szinte minden drogériában kapható. Nemrég írtam az Edward's Love nevű lakkról is, erre is ugyanazok vonatkoznak: széles ecset, szép fedés, átlagos száradási idő. Viszont a végeredményt nem mondanám fényesnek, úgyhogy fedőlakkot javaslok hozzá, így a pelyhek is szebben csillognak majd. :) Többen írták, hogy 3 réteg kell belőle... hát nem tudom hogy mit csináltam, de nekem egy vastagabb réteg is kitűnően szuperált, bár nyilván két réteg a tuti ebből is, mint minden lakkból. Nektek melyik termék a kedvencetek ebből a TE-ből? :)


9 megjegyzés :

 1. nagyon szép lakk :)
  semmit nem vettem a TE-ből.. :D

  VálaszTörlés
 2. Jaj, annyira gyönyörűűű.... ilyen nekem is kell! Meg az Alce-es. :D Csak reménykedem, hogy hozzánk is elér! :D

  VálaszTörlés
 3. Én is ezt a lakkot vettem meg :)
  Örülök, hogy végre viszontláthatom máson is, mert eddig én csak a másik három színről olvastam/láttam képet!

  VálaszTörlés
 4. Uh, hogy nem vettem én ezt eddig észre, gyönyörű! :)

  VálaszTörlés
 5. Végre sikerült nekem is megvenni a kéket és a lilát, de az első használat kissé nehézkes volt ezzel a vastag ecsettel, ráadásul valahova 2 vagy 3 réteg kellett, szerintem legközelebb teszek alá egy fekete alap-lakott és úgy rá ezt, akkor nem kell annyi belőle!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem értem miért írják sokan ezt, az enyémek tökéletesen fednek két rétegben... :|

   Törlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás