2012. november 24., szombat

Mark Darcy's Sweater - NOTD

Ezt a manikűrt Erzsi karácsonyi versenyére készítettem, aminek az első fordulójában két karácsonyi lakkozást kellett készítenünk. Nem akartam a szokásos Mikulás, hóember, karácsonyfa témát előszedni még, ezeket inkább a karácsonyi kihívásra tartogatom. :) Ez volt az első alkotás amit erre a versenyre készítettem. Sajnos elég rövidke most a körmöm, ha akartam se tudtam volna ennél részletesebb díszítést alkotni. Természetesen a szörnyű (igazából nem is szörnyűek, én imádom őket) karácsonyi pulcsik adták az ihletet, a piros szín pedig adott ezen az ünnepen szerintem. Kapott még egy réteg csillogást is, mégis csak karácsony, meg hóesés meg ilyesmi... :) 
Remélem tetszik Nektek és ha így van, akkor kérlek szavazzatok rám ezen a versenyen. Ide kattintva ezt meg is tudjátok tenni, a jobb oldalsávban keressétek a szavazást - Profi kategória - 1. szám. Hálás köszönet érte előre is. :) A versenyre készült másik manikűrről is írok ma, kicsit később. :))

8 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás