2012. november 7., szerda

OPI és NOPI zsákmány

Tegnap ez a bejegyzés elindított bennem valamit, méghozzá azt, hogy nekem azon nyomban szét kell néznem a Hungária körúton, mert hiszem ha látom, hogy az OPI és a Nicole by OPI lakkok ENNYIRE le vannak árazva. Szóval ma előadás után fogtam magam és kivillamosoztam a világ végére. Nagyon reméltem, hogy nem fogok üres kézzel hazatérni ha már ennyit utaztam, viszont direkt kevés pénzt tartottam magamnál, nehogy elszaladjon a ló... :) Jól is tettem, mert az állam leesett annyira sok szépség volt ott, de inkább nem nagyon nézelődtem, céltudatosan az akciós dobozkát kerestem, nem is tartott sokáig megtalálni. Azt azért hozzáteszem, hogy a legtöbb lakk nem volt túl jó állapotban, úgyhogy inkább csak olyanból hoztam ami "egészségesen" nézett ki. Néztem azokat is amik már szét voltak esve, rázogattam is őket, de nem nagyon akarták az igazságot, úgyhogy nem erőltettem a dolgot. A NOPI lakkok 360, az OPI lakkok pedig 800Ft-ért voltak kirakva. Nem tetszett túl sok szín (Edina, felvásároltad a szépségeket! :D), főleg barnás, nude és rozsda árnyalatok voltak. Azért persze találtam én is kedvemre valót...Ilyen cuki dobozkában kaptam meg őket :))


És íme a lakkok. Ugyebár azért kerülnek ennyibe mert nincs már meg a nevükkel ellátott matrica, esetleg sérült az üvegük illetve már emberemlékezet óta ott állnak. :D Engem még ezek sem tántorítottak el és már annyira szerettem volna OPI lakkot, hogy vállaltam a "kockázatot". A lakkok közötti kis üvegcse egyébként lakkhígító, nagyon hasznos találmány. :)

Próbáltam megkeresni a két OPI lakk nevét, hát nem tudom, hogy eltaláltam-e őket, de szerintem a rózsaszín talán a Catch The Garter vagy a Second Honeymoon lehet, a lila pedig a Lilac I Care vagy az It's Now Or Never. Elég nehéz így megállapítani, de ha esetleg valamelyikőtök tudja, akkor jelezzen. :D A NOPI lakkokon megvolt a név, a zöld az On Line Lime, a szürke a Steel Wool nevű.

Amennyire örültem, hogy sikerült kapnom, annyira elsavanyodtam mikor kipróbáltam őket. Azt úgy összességében elmondhatom, hogy iszonyatosan büdösek és a fedésük szörnyű, 3 réteg minimum kell, a rózsaszín OPI a legrosszabb, mert még a harmadik rétegnél is látszott a körömvégem, bár szerintem ez koncepcióból ilyen áttetsző. :D A többivel még barátkozom. Egyébként a NOPI lakkok üvege valami borzalom, nem tudom ki álmodta meg nekik ezt a formát de annyira fura, valamiért vécécsészére emlékeztet. :DDD Egyébként ez a márka tényleg ennyire büdös? Nagyon szúrós szaguk van, ezt még én is nehezebben viselem.

12 megjegyzés :

 1. nekem több OPI lakkom van, és van, ami 1 rétegben is szépen fed és nincs különösebben szúrós szaguk.(but this is my personal opinion.)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már sokaktól hallottam, hogy a túl világos és túl sötét árnyalatok nem fednek túl jól, igazából erre számítottam is, de a szaguk valamiért fura nekem.

   Törlés
 2. Hahh, elnézést a csábításért! :P
  Sajnálom, hogy vegyesek az érzéseid, amiket én vettem, azok 2 rétegesek, sőt a nude ha gyes vagyok 1 rétegben is elég, és semmi különösebb szaguk sincsen, a lilát kibontottam ott, és láttam, hogy nagyon "sheer" ezért ott hagytam...
  Egyébként tegnap még volt azokból a Nopikból több, amikor ott voltam. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hú akkor ügyesen beleválasztottam! Lehet egyébként, hogy csak én vagyok érzékeny a szagra, nem tudom :DDD Nem mertem nyitogatni, mert a néni végig csekkolgatott :D Nem baj, majd maximum elajándékozom, de ahogy magamat ismerem úgyis elhasználgatom ;) Legközelebb együtt megyünk!

   Törlés
  2. De csak akkor, ha utána megyünk a Frei Café-ba! :P

   Törlés
 3. Pedig a rózsaszín OPI nagyon szép.... kár, hogy rosszul fed, és, hogy büdös...

  VálaszTörlés
 4. .ay en OPI lakkjaim is rendben vannak, semmi szaguk nincs, szepen fednek. Lehet hogy oreg, lejart lakkokat vettel? Vagy talan nem eredetiek?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Biztosan eredetiek, inkább csak régebbiek :) Egyébként kotyvasztottam ma egy franken lakkot, talán annak a szaga maradt az orromban, mert most meg minden lakkomnak ilyen szaga van ha beleszagolok :DD

   Törlés
 5. nekem van egy OPI-m az sem nem büdös és nagyon jó a fedése is. Szülinapomra kapok még :))

  VálaszTörlés
 6. A NOPI-ok gyönyörűek, zerintem ehhez az üzlethez is kiutazom majd, ha Budapesten járok :-D

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás