2012. december 8., szombat

AVON: Lucky Penny - Review

Az első lakkom amit rendeltem katalógusból, ugyanis már mondtam, nem annyira szeretem a zsákbamacskát lakkoknál se, szeretek előtte mindent megfogdosni, megnézegetni. A múltkor azonban jött egy sugallat, hogy nekem most ezt a lakkot meg kell rendelnem. (Gondolom az is közrejátszott, hogy 699Ft volt akciósan minden körömlakk.)

Nagyon szép bronzos-narancsos árnyalat, telis-tele apró mikrocsillámokkal. Még szebb mint a képen, úgyhogy szerencsére nem csalódtam. :) Az üveg nekem tetszik, 12ml lakkot rejt. Az ecsetét egyenesen imádom, ez a legjobb ecset szerintem amivel valaha dolgoztam, puha, nem túl vékony, nem túl vastag, tökéletes.

A lakk állaga is nagyon finom, könnyű vele dolgozni, szépen terül. A képen három réteget láthattok, egyébként elég kettő is, csak kíváncsi voltam hárommal milyen. A száradásával nincs baj, de nem mondanám valami szupergyorsnak azért. Összességében nagyon örülök, hogy megrendeltem, még nem volt sosem hasonló színem.

6 megjegyzés :

 1. Csodaszép ez a lakk, én is kacérkodtam vele, de végül nem rendeltem meg. Az Avonos lakkok ecseteit én is szeretem :)

  VálaszTörlés
 2. Szerintem drága ennyiért, de nagyon színe van az biztos. ;) :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem üvegben először annyira nem tetszett, de a körmödön szép :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szépen mutat a körmödön, de üvegben annyira nem jön be :/

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás