2012. december 23., vasárnap

Color Club: Worth The Risque - Review

Kicsit most szégyellem magam, mert el is felejtettem Nektek megköszönni, hogy szavaztatok rám az Erzsi által meghirdetett manikűrversenyen. Nagy meglepetésemre végül 2. helyezett lettem, és ezt a gyönyörű holo lakkot nyertem. Ezúton is köszönöm Erzsinek a lehetőséget és még egyszer Nektek is.


Az igazat megvallva pont ezt a lakkot néztem ki magamnak és januárban meg is rendeltem volna, ezért külön örültem, mikor végül őt kaptam meg. Annyira vágytam már egy igazi holo lakkra! Bár igaz, hogy ez a márka nem éppen a legjobb ezeknek a gyártásában, mert nem érvényesül annyira a csillámos hatás mint például a Glitter Gal lakkoknál. Viszont annyira szép még így is, hogy egy csöppet sem zavar ez.


Az üvegben 15ml lakk csücsül, valószínűleg egy életre elég is lesz. Az üvegben és felkenve is inkább csak egy szép ezüstös lakknak tűnik, lámpafény vagy napfény viszont előcsalogatja a tündöklést is. Két rétegben csodás, az ecsete egy álom, nagyon könnyű volt vele dolgozni. Seperc alatt megszáradt a két réteg, nagyon jól teljesített minden tekintetben. Most egy vakus képet hoztam bár nem szeretem őket, de mindenképpen meg akartam mutatni ennek a lakknak az igazi arcát. Mit gondoltok, tetszik Nektek? :)


9 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás