2012. december 20., csütörtök

Essence: Elves Like Lilac - Review

A Fantasia kollekció élőben annyira nem mozgatott meg mint képeken, de azért ez a kis lila csoda megtetszett. Annyira azért nem, hogy megvegyem, de úgy döntöttem, hogy ha vasárnap még lesz belőle, akkor elhozom. Ugyebár hétvégén volt a Rossmann-os akció, ezért isteni jelnek véltem mikor ez az egyetlen lila még ott várakozott. Dobtam is a kosaramba és milyen jól tettem!


Nagyon különleges lila színe van ennek a lakknak, az üvegben van egy kis kékes-zöldes fénye is, ezért tetszett meg igazán. Azért az Essence lakkoknál mindig megvan a kockázata annak, hogy ezek felkenve már nem érvényesülnek, de szerencsére ebben az esetben nem így történt. :) Az ecsete külön szót érdemel (legalábbis nálam), mert szerencsére se nem túl kicsi se nem túl nagy, nagyon könnyű vele felvinni a lakkot ami szépen terül. Két réteg elég és meglepően gyorsan száradnak a rétegek.


Mint minden lila lakkot, ezt is elég nehézkes volt fotózni. Igazából kicsit sötétebb a színe mint a képeken, de azért többé-kevésbé sikerült elkapnom a színt. A jeges csillogás például gyönyörűen látszik is. :)
Nektek hogy tetszik? Vettetek valamit ebből a TE-ből?

7 megjegyzés :

 1. oh nekem ez kell:)nagyon szèp szine van

  VálaszTörlés
 2. Nekem az a barnás szín van meg, egyszerűen nem bírtam otthagyni, annyira tetszett benne a zöldes duokróm hatás! Aztán lehet nem is használom majd, ilyesmi színem eddig nem nagyon volt, lehet nem véletlenül :D

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép színe van :)

  VálaszTörlés
 4. nagyon szép, a Milka boci színére emlékeztet :D
  amúgy mikortól van ez a TE a boltokban?

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás